שי-לי בוחשת בקדירה: תבשיל קדירה של ירקות וטופו

לא חייבים בשר בשביל להנות מתבשיל חם, מהביל ומנחם: תבשיל קדירה של ירקות וטופו הוא תבשיל טבעוני, בריא והכי חשוב טעים בטירוף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    23

מצרכים

מרינדה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים ירקות: חותכים שומר לשמיניות, בצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, גזר לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ, קולורבי לקוביות בגודל 2 ס”מ, שורש סלרי וסלק לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. פורסים פטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ (או משרים פטריות מיובשות כ-10 דקות במים רותחים).
  4. חותכים טופו לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  5. מערבבים בקערה גדולה את חומרי המרינדה.
  6. מניחים בתבנית עם מכסה או בסיר (שיכול להיכנס לתנור) ירקות, טופו ושעועית, יוצקים את המרינדה ומערבבים. מכסים את התבנית או הסיר.
  7. אופים בתנור החם כשעה.
  8. מוציאים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה. משקים מדי פעם את הירקות בנוזלים שבתחתית הסיר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 295.9 קק״ל 1479.7 קק״ל
פחמימות 25.2 גרם 126.1 גרם
שומן 14.5 גרם 72.5 גרם
נתרן 220.5 מ״ג 1102.4 מ״ג
חלבון 15.7 גרם 78.3 גרם
סיבים תזונתיים 7.6 גרם 38.2 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 20.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 303.0 מ״ג 1515.2 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 16.0 מ״ג
אשלגן 1148.9 מ״ג 5744.4 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody