שי-לי בוחשת בקדירה: תבשיל קדירה של ירקות וטופו

לא חייבים בשר בשביל להנות מתבשיל חם, מהביל ומנחם: תבשיל קדירה של ירקות וטופו הוא תבשיל טבעוני, בריא והכי חשוב טעים בטירוף
לא חייבים בשר בשביל להנות מתבשיל חם, מהביל ומנחם: תבשיל קדירה של ירקות וטופו הוא תבשיל טבעוני, בריא והכי חשוב טעים בטירוף
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.9 קק״ל 1479.7 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 130.6 גרם
    סוכר 10.6 גרם 53.0 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.5 גרם
    נתרן 242.3 מ״ג 1211.3 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 78.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 20.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 293.4 מ״ג 1466.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 1135.4 מ״ג 5676.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.9 קק״ל 1479.7 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 130.6 גרם
    סוכר 10.6 גרם 53.0 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.5 גרם
    נתרן 242.3 מ״ג 1211.3 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 78.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 37.8 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 20.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 293.4 מ״ג 1466.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 1135.4 מ״ג 5676.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים ירקות: חותכים שומר לשמיניות, בצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, גזר לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ, קולורבי לקוביות בגודל 2 ס”מ, שורש סלרי וסלק לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. פורסים פטריות לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ (או משרים פטריות מיובשות כ-10 דקות במים רותחים).
  4. חותכים טופו לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  5. מערבבים בקערה גדולה את חומרי המרינדה.
  6. מניחים בתבנית עם מכסה או בסיר (שיכול להיכנס לתנור) ירקות, טופו ושעועית, יוצקים את המרינדה ומערבבים. מכסים את התבנית או הסיר.
  7. אופים בתנור החם כשעה.
  8. מוציאים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה. משקים מדי פעם את הירקות בנוזלים שבתחתית הסיר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שי-לי בוחשת בקדירה: תבשיל קדירה של ירקות וטופו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות