שניצל אסייתי עם סלט ירקות רענן של תמרה וישראל אהרוני

אהרוני ותמרה מכינים שניצל אסייתי - שניצל בקר קריספי משודרג בנוסח אסיאתי שמוגש עם סלט משגע של ירקות ועלים רעננים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    28

מצרכים

שניצל

  • 2 פרוסות שניצל בקר

מרינדה

  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות מירין
  • 1 כפית דבש
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי יבש

ציפוי

  • 2 ביצים M
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 חבילה פירורי פנקו
  • 1/4 צרור כוסברה

סלט

  • 1 חבילה אפונת שלג
  • 1 כוס שעועית ירוקה
  • 1 חופן כוסברה
  • 1 חופן נענע
  • 2 גבעולי בצלים ירוקים
  • 4 פטריות שמפיניון בינוניות
  • 1/2 חבילה נבטים סיניים
  • 1 ראש אנדיב לבן
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום בינוני

רוטב

  • 2 שיני שום
  • 1 פלפל אדום חריף בינוני
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות מירין
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי יבש
  • 1 כף דבש

אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: קוצצים דק את הג’ינג’ר והשום. מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה, מוסיפים את השניצלים ומשרים כשעה במקרר.
  2. מערבבים את פירורי הפנקו עם הכוסברה הקצוצה.
  3. מסננים את השניצלים מהמשרה. טובלים את השניצל בביצים ובתערובת הפנקו. מטגנים במחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
  4. מכינים את הסלט: חולטים את אפונת השלג והשעועית הירוקה במים רותחים ל-30 שניות. מסננים ושומרים בצד.
  5. קוצצים דק את כל הירקות ושמים בקערה גדולה.
  6. מכינים את הרוטב לסלט: קוצצים דק את שיני השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומוסיפים לקערת הירקות. מערבבים בעדינות.
  7. מגישים: שמים בכל קערה סלט ושניצל ומגישים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)