שניצל אסייתי עם סלט ירקות רענן של תמרה וישראל אהרוני

אהרוני ותמרה מכינים שניצל אסייתי - שניצל בקר קריספי משודרג בנוסח אסיאתי שמוגש עם סלט משגע של ירקות ועלים רעננים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    28

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: קוצצים דק את הג’ינג’ר והשום. מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה, מוסיפים את השניצלים ומשרים כשעה במקרר.
  2. מערבבים את פירורי הפנקו עם הכוסברה הקצוצה.
  3. מסננים את השניצלים מהמשרה. טובלים את השניצל בביצים ובתערובת הפנקו. מטגנים במחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
  4. מכינים את הסלט: חולטים את אפונת השלג והשעועית הירוקה במים רותחים ל-30 שניות. מסננים ושומרים בצד.
  5. קוצצים דק את כל הירקות ושמים בקערה גדולה.
  6. מכינים את הרוטב לסלט: קוצצים דק את שיני השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומוסיפים לקערת הירקות. מערבבים בעדינות.
  7. מגישים: שמים בכל קערה סלט ושניצל ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1061.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
פחמימות 169.8 גרם 339.5 גרם
שומן 19.3 גרם 38.7 גרם
נתרן 4139.0 מ״ג 8278.0 מ״ג
חלבון 58.4 גרם 116.8 גרם
סיבים תזונתיים 7.7 גרם 15.5 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 8.4 גרם
כולסטרול 316.1 מ״ג 632.2 מ״ג
סידן 214.8 מ״ג 429.7 מ״ג
ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
אשלגן 1234.2 מ״ג 2468.4 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 10.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody