השניצל המטורף והמושחת במילוי פירה של דניאל עמית! הכל כבר בפנים!

שניצל עם פירה זהו שילוב קלאסי שכל ילד אוהב, אבל האם ניסיתם להכין פעם שניצל במילוי פירה? שניצל עסיסי בציפוי פריך ומלית רכה ומפתיעה של פירה תפוחי אדמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
  2. כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
  3. משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
  4. טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
  5. טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
  6. מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.

מתכון: דניאל עמית

שניצל במילוי פירה
שניצל במילוי פירה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 444.1 קק״ל 888.2 קק״ל
פחמימות 79.7 גרם 159.4 גרם
שומן 4.4 גרם 8.8 גרם
נתרן 1383.2 מ״ג 2766.4 מ״ג
חלבון 15.8 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 8.9 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 203.4 מ״ג 406.9 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    Avatar
    ש

    הקמח למעשה מדביק את 2 החתיכות שניצל וכך זה לא נפרד?

    Avatar
    מיקה וייס-צור

    הכנתי וכולם טרפו 😋😋😋

      Avatar
      Foody Foody

      היי מיקה! כייף לקרוא! זה שניצל אליפות!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody