שניצל דג פריך במיוחד עם סלט ירקות

משה שגב מכין שניצל קצת אחרת - חתיכות קראנצ'יות של שניצל דג פריך במיוחד שמבוגרים וילדים מאוד אוהבים. מגישים בליווי סלט קצוץ ומקבלים ארוחה מאוזנת וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

בלילה וציפוי

טיגון

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לסטייקים במשקל 100 גרם (או לרצועות דקות).
  2. מניחים את כל רכיבי המשרה בקערה ומערבבים. מוסיפים לקערה את הדגים, מערבבים ומשרים 10 דקות.
  3. מכינים את הבלילה: מניחים את הקמח, הקורנפלור והמים בבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד.
  4. מחממים שמן קנולה בסיר עמוק.
  5. טובלים את הדגים תחילה בבלילה ואז בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה.
  6. מכינים את הרוטב לסלט: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  7. מכינים את הסלט: קוצצים דק את השמיר.
  8. חותכים את העגבניות לקוביות.
  9. פורסים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
  10. כותשים את השום. קוצצים דק את הפלפל החריף.
  11. שמים את כל רכיבי הסלט בקערה, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  12. מסדרים את שניצל הדג בצלחת הגשה ומגישים בליווי הסלט.

הערות

  • אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, בורי, לוקוס או דניס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 589.8 קק״ל 2359.4 קק״ל
פחמימות 68.2 גרם 272.7 גרם
שומן 18.4 גרם 73.6 גרם
נתרן 908.5 מ״ג 3634.1 מ״ג
חלבון 37.2 גרם 149.0 גרם
סיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.2 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.8 גרם
כולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 106.6 מ״ג 426.2 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 13.9 מ״ג
אשלגן 1267.6 מ״ג 5070.6 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody