שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות

אין ילד שלא אוהב שניצל זהוב, חם ופריך לצד תפוחי אדמה שחומים וטעימים. יונית צוקרמן עם מתכון זריז של שניצל ותפוחי אדמה בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

תפוחי אדמה

אופן הכנה

  1. מכינים את תפוחי האדמה: קולפים את התפוחי אדמה וחוצים לרבעים (לא חובה לקלוף, אפשר רק לשטוף היטב).
  2. שמים בסלסלת  COOK & CRISP של המכשיר.
  3. ממלאים את סיר הנינג’ה ב- 3/4 כוס מים.
  4. מפעילים במצב סיר לחץ ל-5 דקות.
  5. משחררים לחץ, מתיזים ספריי שמן או משמנים מעט בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
  6. מפעילים למצב טיגון באוויר חם 20 דקות.
  7. מכינים את השניצל: מערבבים את חומרי המרינדה, משרים את החזה עוף בתערובת.
  8. מצפים בפירורי לחם, ומרססים בספרי שמן.
  9. מפעילים תוכנית טיגון ללא שמן למשך עשר דקות.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 131.4 קק״ל 525.8 קק״ל
פחמימות 1.1 גרם 4.4 גרם
שומן 11.6 גרם 46.4 גרם
נתרן 1032.4 מ״ג 4129.8 מ״ג
חלבון 6.0 גרם 24.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 9.4 גרם
כולסטרול 190.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 29.0 מ״ג 115.8 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
אשלגן 189.8 מ״ג 759.1 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody