שניצל, סלט חסה ופסטה שילדים אוהבים

שניצל, פסטה וסלט זו ארוחת ילדים האהובה והמאוזנת ביותר שכוללת את כל אבות המזון
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום. חותכים גס את החסה. סוחטים את מיץ הלימון. יוצקים את השמן בסיר גדול עמוק ומביאים לרתיחה. בסיר אחר מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מכינים את השניצל: מניחים בצלחת את הקמח. מניחים בקערה את הביצים, המיונז, המלח, החרדל והשום ומערבבים היטב. מניחים בקערה גדולה את פירורי הלחם. מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומכסים היטב מכל הצדדים. מטגנים את השניצלים בשמן הרותח אחד-אחד, מוציאים על נייר סופג כאשר השניצל מקבל גוון זהוב.
  3. מכינים את הסלט: מניחים את החסה בקערה, בוזקים את מיץ הלימון ושמן הזית, מתבלים ומערבבים.
  4. מכינים את הפסטה: מחממים את המחבת ומתיזים את תרסיס השמן. מטגנים קלות את השום, מוסיפים את העגבניות והפפריקה, מתבלים ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כמה דקות, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
  5. מגישים את השניצלים לצד הסלט והפסטה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1218.7 קק״ל 4874.6 קק״ל
פחמימות 125.3 גרם 501.2 גרם
שומן 31.9 גרם 127.6 גרם
נתרן 2766.2 מ״ג 11065.0 מ״ג
חלבון 97.3 גרם 389.1 גרם
סיבים תזונתיים 12.2 גרם 48.9 גרם
שומן רווי 6.4 גרם 25.8 גרם
כולסטרול 320.3 מ״ג 1281.4 מ״ג
סידן 146.0 מ״ג 584.0 מ״ג
ברזל 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
אשלגן 1427.4 מ״ג 5709.5 מ״ג
אבץ 5.3 מ״ג 21.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody