שניצל פריך בציפוי נאצ’וס- מושלם לחג הפסח

אין יותר טעים וביתי משניצל! קובי אדרי יצר עבורכם מתכון כשר לפסח, כדי שתוכלו ליהנות משניצלים מהממים בציפוי פריך- גם בחג
אין יותר טעים וביתי משניצל! קובי אדרי יצר עבורכם מתכון כשר לפסח, כדי שתוכלו ליהנות משניצלים מהממים בציפוי פריך- גם בחג
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.3 קק״ל 546.6 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 56.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 23.4 גרם
    נתרן 201.1 מ״ג 1609.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.3 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 15.3 מ״ג 122.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 48.3 מ״ג 386.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.3 קק״ל 546.6 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 56.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 23.4 גרם
    נתרן 201.1 מ״ג 1609.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 29.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.3 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 15.3 מ״ג 122.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 48.3 מ״ג 386.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

סוד הקסם של שניצל טוב הוא המעטה הפריך המורכב מפירורי לחם. אז כדי שלא תצטרכו לוותר על המאכל האהוב, הבאנו לכם גרסה כשרה לפסח: ציפוי המורכב מנאצ’וס כשרים טחונים, שמייצרים שניצל כל כך טעים וקראנצ’י, שתרצו להכין אותו גם כשהחג ייגמר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצל


אופן ההכנה

  1. מכינים שלוש קערות: בקערה הראשונה שמים קמח מצה דק.
  2. מוסיפים לקערה השנייה: 3 ביצים, כף חרדל, 2 כפות סויה, כף דבש, 2 שיני שום כתושות וטורפים היטב.
  3. במעבד מזון טוחנים בפולסים את הנאצ’וס, כך שנשארים גם פירורים גדולים. לשים לב לא לטחון יותר מדי. את הנאצ’וס ממעבד המזון נעביר לקערה השלישית.
  4. מכינים את השניצל: לוקחים פרוסת חזה עוף וטובלים בקמח מצה, אחר כך בתערובת הביצה ואז בנאצ׳וס ומהדקים היטב.
  5. מטגנים בשמן עמוק- חצי עמוק עד להזהבה.
  6. מגישים בתוספת רוטב צ’ילי מתוק.

    שניצל בציפוי נאצ'וס. צילום: קובי אדרי
    שניצל בציפוי נאצ’וס. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל פריך בציפוי נאצ’וס- מושלם לחג הפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות