<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שניצל קינואה בנינג’ה גריל

כשאנחנו לוקחים את הבריאות צעד אחד קדימה - שניצל קינואה פריך וטעים בטירוף! כבר ראינו טרנד שכבש את הרשת עם קינואה ושוקולד, הפעם תור השניצל לככב
כשאנחנו לוקחים את הבריאות צעד אחד קדימה - שניצל קינואה פריך וטעים בטירוף! כבר ראינו טרנד שכבש את הרשת עם קינואה ושוקולד, הפעם תור השניצל לככב
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    345
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.4 קק״ל 1381.7 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 94.2 גרם
    שומן 13.1 גרם 52.3 גרם
    נתרן 877.4 מ״ג 3509.4 מ״ג
    חלבון 32.1 גרם 128.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 29.8 מ״ג 119.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 57.5 מ״ג 230.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    345
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 345.4 קק״ל 1381.7 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 94.2 גרם
    שומן 13.1 גרם 52.3 גרם
    נתרן 877.4 מ״ג 3509.4 מ״ג
    חלבון 32.1 גרם 128.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 29.8 מ״ג 119.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 57.5 מ״ג 230.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינואה

שניצל


אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: מחממים בסיר את שמן הזית. מטגנים את הקינואה על להבה בינונית במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים לסיר את המים הרותחים ומערבבים. סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים על להבה בינונית במשך 25 דקות. בסיום מערבבים את הקינואה עם מזלג.
  3. בוחרים בנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, בחום של 200 מעלות ובזמן של 20 דקות.
  4. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  5. מניחים בצלחת אחת את הקמח, בצלחת נפרדת שמים את הקינואה המבושלת ובצלחת השלישית שמים את הביצים יחד עם מלח.
  6. מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף מעבירים לצלחת עם קינואה ומכסים היטב מכל הצדדים.
  7. לאחר שהמכשיר ציפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את השניצלים על סלסלת טיגון האוויר, מרססים היטב בספריי שמן וסוגרים את המכסה.
  8. אחרי 20 דקות השניצלים מוכנים. מוציאים ומגישים מיד עם קעריות קטשופ, מיונז או וחרדל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל קינואה בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות