שניצל כמו במסעדות של משה שגב

תמיד רציתם לדעת איך להכין בבית שניצל כמו במסעדות? משה שגב חושף את כל הסודות ומכין שניצל פריך במיוחד שילדים אוהבים עם שני סוגי רטבים
תמיד רציתם לדעת איך להכין בבית שניצל כמו במסעדות? משה שגב חושף את כל הסודות ומכין שניצל פריך במיוחד שילדים אוהבים עם שני סוגי רטבים
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    253
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.0 קק״ל 2530.4 קק״ל
    פחמימות 30.9 גרם 309.0 גרם
    שומן 9.9 גרם 99.0 גרם
    נתרן 474.9 מ״ג 4748.8 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 77.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.6 גרם
    כולסטרול 122.3 מ״ג 1222.9 מ״ג
    סידן 24.2 מ״ג 242.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 115.0 מ״ג 1150.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    253
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.0 קק״ל 2530.4 קק״ל
    פחמימות 30.9 גרם 309.0 גרם
    שומן 9.9 גרם 99.0 גרם
    נתרן 474.9 מ״ג 4748.8 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 77.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.6 גרם
    כולסטרול 122.3 מ״ג 1222.9 מ״ג
    סידן 24.2 מ״ג 242.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 115.0 מ״ג 1150.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

רוטב צ'ילי מיונז

רוטב קטשופ מיונז

הגשה


אופן הכנה

  1. טורפים במטרפה ידנית (או בבלנדר מוט) בקערה את הביצים, רוטב הצ’ילי והמלח.
  2. מכינים שתי צלחות נפרדות: אחת עם הקמח והשנייה עם פירורי הלחם.
  3. מחממים את השמן בסיר עמוק. לוקחים את חזה העוף, טובלים בקמח ומנערים את העודפים. מעבירים לבלילת הביצים ולאחר מכן לפירורי הלחם. לוחצים חזק על מנת שהפירורים יידבקו היטב.
  4. מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות משני הצדדים, עד שהשניצל זהוב ופריך. מוציאים לנייר הסופג. מטגנים את יתר השניצלים.
  5. מגישים עם פלחי לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל כמו במסעדות של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    Barak Yarkoni

    בסרטון קודם ביצים, ואז קמח, ביצים, פירורים. בהסבר הכתוב – בדיוק כמו בבית (קמח-ביצה-פירורים) מה נכון?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות