שניצל כמו במסעדות של משה שגב

תמיד רציתם לדעת איך להכין בבית שניצל כמו במסעדות? משה שגב חושף את כל הסודות ומכין שניצל פריך במיוחד שילדים אוהבים עם שני סוגי רטבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

טיגון

רוטב צ'ילי מיונז

רוטב קטשופ מיונז

הגשה

אופן הכנה

  1. טורפים במטרפה ידנית (או בבלנדר מוט) בקערה את הביצים, רוטב הצ’ילי והמלח.
  2. מכינים שתי צלחות נפרדות: אחת עם הקמח והשנייה עם פירורי הלחם.
  3. מחממים את השמן בסיר עמוק. לוקחים את חזה העוף, טובלים בקמח ומנערים את העודפים. מעבירים לבלילת הביצים ולאחר מכן לפירורי הלחם. לוחצים חזק על מנת שהפירורים יידבקו היטב.
  4. מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות משני הצדדים, עד שהשניצל זהוב ופריך. מוציאים לנייר הסופג. מטגנים את יתר השניצלים.
  5. מגישים עם פלחי לימון.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 241.4 קק״ל 2414.2 קק״ל
פחמימות 29.7 גרם 297.3 גרם
שומן 9.4 גרם 94.4 גרם
נתרן 463.8 מ״ג 4637.6 מ״ג
חלבון 7.1 גרם 70.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 20.4 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 17.4 גרם
כולסטרול 105.4 מ״ג 1054.1 מ״ג
סידן 22.0 מ״ג 219.8 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 108.4 מ״ג 1083.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    ברק

    בסרטון קודם ביצים, ואז קמח, ביצים, פירורים. בהסבר הכתוב – בדיוק כמו בבית (קמח-ביצה-פירורים) מה נכון?