
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים12
מצרכים
שניצל
-
4 ביצים L
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 ק"ג חזה עוף משוטח לשניצל
-
1 כוס קמח לבן
-
1 חבילה פירורי לחם
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
רוטב צ'ילי מיונז
-
3 כפות מיונז
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
הגשה
-
1 לימון בינוני
אופן הכנה
- טורפים במטרפה ידנית (או בבלנדר מוט) בקערה את הביצים, רוטב הצ’ילי והמלח.
- מכינים שתי צלחות נפרדות: אחת עם הקמח והשנייה עם פירורי הלחם.
- מחממים את השמן בסיר עמוק. לוקחים את חזה העוף, טובלים בקמח ומנערים את העודפים. מעבירים לבלילת הביצים ולאחר מכן לפירורי הלחם. לוחצים חזק על מנת שהפירורים יידבקו היטב.
- מכניסים בזהירות לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות משני הצדדים, עד שהשניצל זהוב ופריך. מוציאים לנייר הסופג. מטגנים את יתר השניצלים.
- מגישים עם פלחי לימון.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
241.4
קק״ל
2414.2
קק״ל
פחמימות
29.7
גרם
297.3
גרם
שומן
9.4
גרם
94.4
גרם
נתרן
463.8
מ״ג
4637.6
מ״ג
חלבון
7.1
גרם
70.8
גרם
סיבים תזונתיים
2.0
גרם
20.4
גרם
שומן רווי
1.7
גרם
17.4
גרם
כולסטרול
105.4
מ״ג
1054.1
מ״ג
סידן
22.0
מ״ג
219.8
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
8.5
מ״ג
אשלגן
108.4
מ״ג
1083.6
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
6.7
מ״ג
תגובה אחת
בסרטון קודם ביצים, ואז קמח, ביצים, פירורים. בהסבר הכתוב – בדיוק כמו בבית (קמח-ביצה-פירורים) מה נכון?