שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שניצלונים

ציפוי

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 53.2 קק״ל 957.5 קק״ל
פחמימות 8.0 גרם 143.9 גרם
שומן 1.5 גרם 26.8 גרם
נתרן 127.6 מ״ג 2297.0 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 31.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.2 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 4.5 גרם
כולסטרול 14.1 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 3.9 מ״ג 70.8 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 24.4 מ״ג 439.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (43)

    Avatar
    לורן כהן

    שלום, לא הבנתי כל כך את זמן התנור, האם 20 דקות ואז הופכים ולאחר מכן עוד רבע שעה זאת אומרת 35 דקות בתנור?

      Avatar
      Foody Foody

      כן. זמן האפייה הכולל הוא 35 דקות (20 דקות על צד אחד, הופכים ואופים עוד 15 דקות על הצד השני). בהצלחה!!!

    Avatar
    אמיר ברקוביץ

    את התירס עם הנוזלים?

      Avatar
      Foody Foody

      ללא הנוזלים. מסוננים.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody