רקע הנמל
הנמל

שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

שניצלונים

ציפוי

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 72.4 קק״ל 1302.6 קק״ל
פחמימות 11.6 גרם 209.4 גרם
שומן 1.7 גרם 31.2 גרם
נתרן 166.5 מ״ג 2997.2 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 42.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 24.6 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 5.2 גרם
כולסטרול 14.1 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 4.5 מ״ג 80.8 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 24.4 מ״ג 439.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (50)

Avatar

    Avatar
    RONTZAV

    היי, האם ב”קמח תירס” הכוונה לפולנטה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן. הכוונה לקמח תירס דק (אינסטנט). בהצלחה!

    Avatar
    רויטל כהן

    יש לי תירס קפוא של סנפרוסט. האם ניתן להכין מזה? ואם כן, כמה כוסות צריך?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להכין עם גרגרי תירס קפואים. בערך שתי כוסות. בהצלחה!

    Avatar
    הודיה

    ולגבי הזמן אפיה, בטמפרטורה הרשומה כאן הספיק חימום קצר ולא משך הזמן הרשום.

הצג עוד