שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שניצלונים

ציפוי

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 53.6 קק״ל 964.5 קק״ל
פחמימות 7.9 גרם 142.2 גרם
שומן 1.5 גרם 26.9 גרם
נתרן 122.8 מ״ג 2210.9 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 30.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.8 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 4.7 גרם
כולסטרול 14.1 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 8.5 מ״ג 153.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 23.9 מ״ג 429.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    Avatar
    טלי

    מה אפשר במקום ביצה לטבעונים שבינינו?

      Avatar
      מערכת Foody

      תפוח אדמה אחד מבושל ומעוך לפירה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody