
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים11
מצרכים
שניצלונים
-
1 קופסת שימורים גרגירי תירס
-
1 ביצה L
-
1 כף שמן זית
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1/3 כוס קמח תירס אינסטנט
-
1/3 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כף שומשום
שימון
אופן הכנה
- טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
- מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
- יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
- מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
- אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
18
מנות
קלוריות
72.4
קק״ל
1302.6
קק״ל
פחמימות
11.6
גרם
209.4
גרם
שומן
1.7
גרם
31.2
גרם
נתרן
166.5
מ״ג
2997.2
מ״ג
חלבון
2.3
גרם
42.0
גרם
סיבים תזונתיים
1.4
גרם
24.6
גרם
שומן רווי
0.3
גרם
5.2
גרם
כולסטרול
14.1
מ״ג
253.2
מ״ג
סידן
4.5
מ״ג
80.8
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
5.2
מ״ג
אשלגן
24.4
מ״ג
439.1
מ״ג
אבץ
0.2
מ״ג
3.8
מ״ג
תגובות (50)
היי, האם ב”קמח תירס” הכוונה לפולנטה?
היי, כן. הכוונה לקמח תירס דק (אינסטנט). בהצלחה!
יש לי תירס קפוא של סנפרוסט. האם ניתן להכין מזה? ואם כן, כמה כוסות צריך?
היי, אפשר להכין עם גרגרי תירס קפואים. בערך שתי כוסות. בהצלחה!
ולגבי הזמן אפיה, בטמפרטורה הרשומה כאן הספיק חימום קצר ולא משך הזמן הרשום.