רקע הנמל

שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
63 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.0 קק״ל 1349.7 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 219.6 גרם
    שומן 2.0 גרם 36.8 גרם
    נתרן 168.3 מ״ג 3029.4 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 16.7 מ״ג 299.8 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 91.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 25.8 מ״ג 464.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.0 קק״ל 1349.7 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 219.6 גרם
    שומן 2.0 גרם 36.8 גרם
    נתרן 168.3 מ״ג 3029.4 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 16.7 מ״ג 299.8 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 91.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 25.8 מ״ג 464.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
63 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצלונים

ציפוי

לאפייה:


אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (63)

Avatar

    Avatar
    הלל

    היי, אפשר עם שמן רגיל (נוזלי, לא תרסיס)? אם כן, איך? תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הלל, קצת בעייתי להשתמש בשמן רגיל, התרסיס משמן את השניצלונים בצורה אחידה, שמן יכול פשוט להיספג לתוך השניצל ואז הוא לא יאפה כמו שצריך.

      Avatar
      טניה

      אני משתמשת עם מברשת ושופכת שמן תוך קערה ומורחת כל קציצה בשמן, יוצא מעולה.

    Avatar
    מרים דביר

    היי, תודה על המתכון(: אפשר להשתמש בקונפלור במקום קמח תירס?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף קמח לבן או פירורי לחם

    Avatar
    מעין קליין

    הכנתי ויצא מושלםם!!! תודה רבה על המתכון!!!

      Avatar
      טלי

      וואי מושלם הילדים חולים על זההההההההההה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה טלי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות