שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שניצלונים

ציפוי

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 53.6 קק״ל 964.5 קק״ל
פחמימות 7.9 גרם 142.2 גרם
שומן 1.5 גרם 26.9 גרם
נתרן 122.8 מ״ג 2210.9 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 30.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.8 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 4.7 גרם
כולסטרול 14.1 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 8.5 מ״ג 153.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 23.9 מ״ג 429.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (37)

    Avatar
    צבי פינקלשטיין

    מה אפשר במקום קמח תירס?

    Avatar
    שלומית עוזרי

    הי. אם אין לי קמח תירס. חשבתי אולי לטחון קורנפלקס. אפשר לדעתך?

      Avatar
      Foody Foody

      קורנפלקס לא בעל אותו מרקם.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody