שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שניצלונים

  • 1 קופסת שימורים גרגירי תירס
  • 1 ביצה L
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כוס או 70 גרם קמח לבן
  • 1/3 כוס קמח תירס אינסטנט
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק

ציפוי

  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כף שומשום

שימון

  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
  5. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
  6. מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
  7. אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)