<

שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים

מתכון קל להכנה של שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים עם רוטב מתקתק ופיקנטי. מנה מיוחדת ועשירה בטעמים שכל המשפחה תאהב!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפעילים את מכשיר הנינג’ה על תכנית gril.

    שקיות פילו כל המצרכים
    מסדרים את כל המצרכים

  2. משמנים קלות את הירקות וחזה העוף וצולים לפי התוכנית.
  3. לאחר שהכל צלוי, קוצצים את כל הירקות וחזה העוף הצלויים, שמים בקערה ומוסיפים את הרטבים, הנבטים והכוסברה. מערבבים היטב ומניחים בצד.
  4. מקפלים לשניים את דפי הפילו ומניחים באמצע את המילוי.
  5. מקפלים משני הצדדים ושוב משני הצדדים, למעין צורת שקיות.
  6. מרססים בשמן ומפזרים קצח מעל.

    שקיות פילו לפני אפייה
    מרססים בשמן ומפזרים קצח

  7. מכוונים את מכשיר הנינג’ה לתכנית baking ואופים את שקיות הפילו.
  8. ניתן להגיש לצד סלט נבטים ומלפפונים עם מעט לימון ודבש.

    שקיות פילו אחרי אפייה
    שקיות פילו ממולאות לצד סלט נבטים. צילום: רותם בן מויאל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 37.5 קק״ל 374.9 קק״ל
פחמימות 29.9 גרם 299.4 גרם
שומן 28.0 גרם 279.7 גרם
נתרן 171.9 מ״ג 1718.7 מ״ג
חלבון 28.3 גרם 282.7 גרם
סיבים תזונתיים 28.0 גרם 280.0 גרם
שומן רווי 27.9 גרם 279.5 גרם
כולסטרול 27.9 מ״ג 279.5 מ״ג
סידן 29.7 מ״ג 296.6 מ״ג
ברזל 28.0 מ״ג 280.2 מ״ג
אשלגן 43.2 מ״ג 431.9 מ״ג
אבץ 28.0 מ״ג 279.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar