שקשקו שקשקו: שקשוקת דגים שאי אפשר להפסיק לזלול

שגב משה משדרג את מנת השקשוקה האהובה עם תוספת של דג טרי שהופכת את המנה לארוחה מושקעת ומשביעה, בעלת כל הערכים התזונתיים הנחוצים
שגב משה משדרג את מנת השקשוקה האהובה עם תוספת של דג טרי שהופכת את המנה לארוחה מושקעת ומשביעה, בעלת כל הערכים התזונתיים הנחוצים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.1 קק״ל 2301.2 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 84.3 גרם
    שומן 44.6 גרם 133.9 גרם
    נתרן 921.4 מ״ג 2764.3 מ״ג
    חלבון 59.7 גרם 179.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 24.5 גרם
    כולסטרול 672.5 מ״ג 2017.5 מ״ג
    סידן 176.4 מ״ג 529.1 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 1877.1 מ״ג 5631.4 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.1 קק״ל 2301.2 קק״ל
    פחמימות 28.1 גרם 84.3 גרם
    שומן 44.6 גרם 133.9 גרם
    נתרן 921.4 מ״ג 2764.3 מ״ג
    חלבון 59.7 גרם 179.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 24.5 גרם
    כולסטרול 672.5 מ״ג 2017.5 מ״ג
    סידן 176.4 מ״ג 529.1 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 1877.1 מ״ג 5631.4 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. פורסים דק את השום. מקלפים את העגבנייה וחותכים לקוביות. חותכים את הגמבה לרצועות. חותכים גס את הפלפלים המיובשים. קוצצים את הפלפל החריף, השמיר והכוסברה.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה ומטגנים את השום והפלפל החריף.
  3. מוסיפים את העגבנייה, הגמבה, הפלפלים המיובשים, רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות ומערבבים.
  4. מוסיפים את הפפריקה, הלימון הכבוש והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הדגים ומסדרים אחד לצד השני בתוך הרוטב.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול וממשיכים לבשל כ-5 דקות.
  7. מוסיפים את הביצים כמו בשקשוקה רגילה, מכסים את המחבת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות, או עד שהביצים מוכנות.
  8. מגישים לצד חלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקשקו שקשקו: שקשוקת דגים שאי אפשר להפסיק לזלול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות