<
באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

תבנית שהיא חלום: פילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים

מתכון שיעשה לכם את החיים קלים ואת ארוחת הצהריים או ארוחת ערב למזינות ופשוטות, מתכון מושלם לפילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים וקריספיים
מתכון שיעשה לכם את החיים קלים ואת ארוחת הצהריים או ארוחת ערב למזינות ופשוטות, מתכון מושלם לפילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים וקריספיים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.7 קק״ל 445.4 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 93.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.1 גרם
    נתרן 812.3 מ״ג 1624.6 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.8 מ״ג 5.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 24.8 מ״ג 49.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.7 קק״ל 445.4 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 93.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.1 גרם
    נתרן 812.3 מ״ג 1624.6 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.8 מ״ג 5.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 24.8 מ״ג 49.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממלאים סיר במים רותחים, מכניסים פנימה את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים ומצננים קצת. מועכים בעזרת מכת כף יד או פטיש שניצלים.
  2. בוחרים בתכנית צלייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואת משך הזמן ל-20 דקות. לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
  3. מסדרים את תפוחי האדמה על גבי התבנית השטוחה בשכבה אחת. יוצקים מעל שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
  4. לאחר שהמכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את התבנית למכשיר.
  5. לאחר 10 דקות, לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להשהות את הפעלת המכשיר. מוסיפים לתבנית את הסלמון עם צד העור כלפי מטה, מברישים אותו ברוטב טריאקי, מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להמשיך בצלייה למשך 10 דקות נוספות, או עד שמגיעים לרמת ההשחמה הרצויה.
    מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה. צילום: אפיק גבאי
    מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה. צילום: אפיק גבאי

    לאחר 10 דקות מברישים את הדג ברוטב טריאקי. צילום: אפיק גבאי
    לאחר 10 דקות מברישים את הדג ברוטב טריאקי. צילום: אפיק גבאי

  6. בסיום הבישול מוציאים את התבנית מהטוסטר אובן, ומגישים את הסלמון עם תפוחי האדמה.

    פילה סלמון עם תפ"א מעוכים. צילום: אפיק גבאי
    פילה סלמון עם תפ”א מעוכים. צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבנית שהיא חלום: פילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות