תבשיל אורז אדום עם ירקות וקרם קוקוס

זהר לוסטיגר-בשן מחברת בין המטבח הבריא למטבח האסייתי ומכינה תבשיל אורז אדום עם ירקות וקרם קוקוס. מנה צמחונית או תוספת בריאה לכל ארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי והגזר.
  2. משמנים סיר בינוני בעזרת תרסיס שמן קנולה ומטגנים את הבצל, השום, הג’ינג’ר, צ’ילי והגזר כ-2 דקות.

    מוסיפים פלפל צ'ילי אדום. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים פלפל צ’ילי אדום. צילום: אפיק גבאי

  3. מוסיפים את האורז, הפפריקה וקרם הקוקוס ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ-30 דקות.
  4. מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. מכבים את האש וממתינים 5 דקות.
  5. מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ, גרעיני הדלעת,  הבצל ירוק והכוסברה. מערבבים ומגישים מיד.

צילום: אפיק גבאי

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 193.9 קק״ל 775.5 קק״ל
פחמימות 25.3 גרם 101.2 גרם
שומן 8.8 גרם 35.2 גרם
נתרן 187.3 מ״ג 749.2 מ״ג
חלבון 6.8 גרם 27.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 60.4 מ״ג 241.4 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
אשלגן 448.1 מ״ג 1792.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody