תבשיל במיה צמחוני ברוטב עגבניות חמוץ מתוק

במיה זה דבר שאוהבים או שלא יכולים לסבול. אוהבי הבמיה יחגגו על התבשיל הצמחוני טבעוני הזה. במיה ברוטב עגבניות חמוץ מתוק שהולכת נפלא עם אורז לבן. תענוג!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבמיה על מגבת מטבח נקייה.
  2. לנגב את הבמיה היטב ולטגן אותה עם 3 כפות שמן זית עד שתשחים (הטיגון ימנע מהבמיה להתפרק). להוציא את הבמיה לקערה.
  3. באותו סיר להוסיף עוד כף שמן זית, השום ואת שאר המצרכים (מלבד המים) מטגנים תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים לסיר את המים ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
  5. מוסיפים את הבמיה לרוטב וממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  6. אוכלים עם אורז לבן. רוצים מתכון לאורז לבן? כאן!

    במיה - או שאוהבים או שלא. אנחנו כן!
    במיה ברוטב עגבניות - או שאוהבים או שלא. אנחנו כן!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 170.3 קק״ל 851.7 קק״ל
פחמימות 72.7 גרם 363.4 גרם
שומן 72.3 גרם 361.4 גרם
נתרן 458.0 מ״ג 2290.0 מ״ג
חלבון 64.8 גרם 324.0 גרם
סיבים תזונתיים 64.7 גרם 323.4 גרם
שומן רווי 65.1 גרם 325.7 גרם
כולסטרול 64.0 מ״ג 320.0 מ״ג
סידן 81.9 מ״ג 409.4 מ״ג
ברזל 64.7 מ״ג 323.7 מ״ג
אשלגן 358.2 מ״ג 1790.8 מ״ג
אבץ 64.2 מ״ג 321.2 מ״ג

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar