
-
זמן הכנה40 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 גזרים בינוניים
-
2 בצלים בינוניים
-
2 שורשי סלרי
-
3 שורשי פטרוזיליה
-
3 שיני שום
-
1 ק"ג בשר כתףבקר
-
2 כוסות יין אדום יבש
-
1 צנצנת רוטב פומודורו קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 ליטר מים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 עלי דפנה בינוניים
אופן הכנה
- חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
- מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל והשום.
- לאחר 3 דקות מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
- מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כך שכל הצדדים בקוביות הבשר יהיו צרובות.
- מוסיפים את היין האדום ומבשלים כעשר דקות.
- מוסיפים את רוטב הפומדורו, את המים והתבלינים.
- מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעה וחצי.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
859.4
קק״ל
5156.4
קק״ל
פחמימות
48.9
גרם
293.7
גרם
סוכר
9.3
גרם
55.7
גרם
שומן
21.3
גרם
127.8
גרם
נתרן
896.0
מ״ג
5376.3
מ״ג
חלבון
72.3
גרם
433.9
גרם
סיבים תזונתיים
35.7
גרם
214.0
גרם
שומן רווי
6.7
גרם
40.4
גרם
כולסטרול
390.0
מ״ג
2340.0
מ״ג
סידן
895.5
מ״ג
5372.8
מ״ג
ברזל
9.5
מ״ג
56.8
מ״ג
אשלגן
5809.6
מ״ג
34857.4
מ״ג
אבץ
12.9
מ״ג
77.6
מ״ג
תגובות (0)