תבשיל חורפי ומנחם: קדרת בשר ברוטב פומודרו

סיר אחד שהוא כולו ארוחה מלאה, מזינה ומנחמת במיוחד בימים קרים: קדרת בשר מלאה בירקות שורש ובטעמים עמוקים ברוטב עגבניות פומודורו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
  2. מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל והשום.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כך שכל הצדדים בקוביות הבשר יהיו צרובות.
  5. מוסיפים את היין האדום ומבשלים כעשר דקות.
  6. מוסיפים את רוטב הפומדורו, את המים והתבלינים.
  7. מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעה וחצי.

 

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 595.5 קק״ל 3573.3 קק״ל
פחמימות 21.6 גרם 129.8 גרם
שומן 24.1 גרם 144.5 גרם
נתרן 604.5 מ״ג 3627.1 מ״ג
חלבון 58.6 גרם 351.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.4 גרם
שומן רווי 6.0 גרם 35.8 גרם
כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
סידן 104.9 מ״ג 629.5 מ״ג
ברזל 6.2 מ״ג 37.2 מ״ג
אשלגן 627.8 מ״ג 3767.0 מ״ג
אבץ 10.5 מ״ג 62.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody