תבשיל חורפי ומנחם: קדרת בשר ברוטב פומודרו

סיר אחד שהוא כולו ארוחה מלאה, מזינה ומנחמת במיוחד בימים קרים: קדרת בשר מלאה בירקות שורש ובטעמים עמוקים ברוטב עגבניות פומודורו
סיר אחד שהוא כולו ארוחה מלאה, מזינה ומנחמת במיוחד בימים קרים: קדרת בשר מלאה בירקות שורש ובטעמים עמוקים ברוטב עגבניות פומודורו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    898
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 898.0 קק״ל 5387.9 קק״ל
    פחמימות 60.6 גרם 363.9 גרם
    סוכר 10.3 גרם 62.1 גרם
    שומן 21.3 גרם 127.8 גרם
    נתרן 896.0 מ״ג 5376.3 מ״ג
    חלבון 73.6 גרם 441.7 גרם
    סיבים תזונתיים 35.6 גרם 213.6 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 40.4 גרם
    כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 889.1 מ״ג 5334.8 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 56.5 מ״ג
    אשלגן 5795.5 מ״ג 34773.1 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 77.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    898
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 898.0 קק״ל 5387.9 קק״ל
    פחמימות 60.6 גרם 363.9 גרם
    סוכר 10.3 גרם 62.1 גרם
    שומן 21.3 גרם 127.8 גרם
    נתרן 896.0 מ״ג 5376.3 מ״ג
    חלבון 73.6 גרם 441.7 גרם
    סיבים תזונתיים 35.6 גרם 213.6 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 40.4 גרם
    כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 889.1 מ״ג 5334.8 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 56.5 מ״ג
    אשלגן 5795.5 מ״ג 34773.1 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 77.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
  2. מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל והשום.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כך שכל הצדדים בקוביות הבשר יהיו צרובות.
  5. מוסיפים את היין האדום ומבשלים כעשר דקות.
  6. מוסיפים את רוטב הפומדורו, את המים והתבלינים.
  7. מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעה וחצי.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל חורפי ומנחם: קדרת בשר ברוטב פומודרו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות