תוספת חגיגית ברגע: ירקות כתומים מקורמלים

תוספת צבעונית, צמחונית וטבעונית לשולחן החג ובכלל. תבנית משגעת של ירקות כתומים צלויים ומקורמלים שכיף לאכול לצד כל מנה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

תיבול

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. שוטפים, מקלפים (מה שצריך) וחותכים את הירקות.
  3. בתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפייה מסדרים את הירקות, מפזרים סוכר, שמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין.
  4. צולים כ-45 דקות על חום גבוה עד הזהבה.
    ירקות כתומים מקורמלים. צילום: טל סיון-ציפורין
    ירקות כתומים מקורמלים. צילום: טל סיון-ציפורין

    לתפריט ארוחת ראש השנה המלא והנפלא של פודי ורון יוחננוב לחצו כאן! בתיאבון!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 236.3 קק״ל 1890.0 קק״ל
פחמימות 36.1 גרם 288.6 גרם
שומן 7.8 גרם 62.4 גרם
נתרן 1253.3 מ״ג 10026.0 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 26.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.4 גרם 43.2 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 99.4 מ״ג 794.9 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 11.9 מ״ג
אשלגן 810.2 מ״ג 6481.5 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אושרית

    מה אפשר לשים במקום סוכר חום?

      Avatar
      Foody Foody

      סוכר לבן, דבש, סילאן או מייפל. בהצלחה!

      Avatar
      Foody Foody

      רעיון מעולה. תודה.