סנו רקע

תוספת מפוארת: כרובית שלמה בתנור בדבש, חרדל וטימין

לא צריך לעבוד קשה - מתכון להכנת כרובית שלמה בתנור ברוטב מופלא של דבש, טימין וחרדל דיז'ון שתקשט ותקפיץ את הסעודה שלכם
לא צריך לעבוד קשה - מתכון להכנת כרובית שלמה בתנור ברוטב מופלא של דבש, טימין וחרדל דיז'ון שתקשט ותקפיץ את הסעודה שלכם
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.1 קק״ל 902.1 קק״ל
    פחמימות 54.6 גרם 109.2 גרם
    שומן 27.6 גרם 55.3 גרם
    נתרן 1550.5 מ״ג 3101.0 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 12.2 מ״ג 24.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.1 קק״ל 902.1 קק״ל
    פחמימות 54.6 גרם 109.2 גרם
    שומן 27.6 גרם 55.3 גרם
    נתרן 1550.5 מ״ג 3101.0 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 12.2 מ״ג 24.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

אין תוספת קלה ממנה! קבלו מתכון של כרובית שלמה בתנור שמושחים ברוטב נהדר עם דבש איכותי, שמן זית מעולה, חרדל דיז’ון בועט וטימין מרענן! מנה קלילה ונהדרת שמהווה בדיוק את החתיכה החסרה בארוחה המפנקת שהכנתם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרוביות


אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה שני סירים גדולים (שכל אחד מהם יכול להכיל כרובית) עם שפע מים מומלחים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. מניחים את הכרוביות בסירים עם הראש כלפי מטה ומבשלים 10 דקות לריכוך חלקי. מסננים.
  4. מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, החרדל והטימין.
  5. מניחים את הכרוביות בתבנית ומברישים היטב מכל הצדדים בתערובת.
  6. אופים את הכרוביות 30-40 דקות, או עד שהן משחימות יפה, וסכין המוחדר למרכזן נכנס בקלות. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוספת מפוארת: כרובית שלמה בתנור בדבש, חרדל וטימין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות