תפוחי אדמה אפויים קלים וטעימים!

אף פעם אין יותר מידי מתכונים לתפוחי אדמה אפויים! אנחנו מבטיחים לכם שאת המתכון הזה תאהבו במיוחד, רוטב משגע עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה קריספיים!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  2. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם (אין צורך לקלף).
  3. בקערה שמים את כל המצרכים הנותרים (למעט הרוזמרין) ומערבבים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
  4. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ועליה יוצקים את הרוטב, בעזרת מברשת מפזרים את הרוטב באופן אחיד על גבי נייר האפייה.
  5. מניחים את חצאי התפוחים כך שצידם השטוח מונח כלפי מטה, על הרוטב.
  6. מפזרים את הרוזמרין, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  7. מסירים את נייר הכסף, מעלים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-15 דקות עד להזהבה.

    תפוחי אדמה אפויים. צילום: עדן טל
    תפוחי אדמה אפויים. צילום: עדן טל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 557.6 קק״ל 557.6 קק״ל
פחמימות 6.2 גרם 6.2 גרם
שומן 60.7 גרם 60.7 גרם
נתרן 3106.2 מ״ג 3106.2 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 58.0 מ״ג 58.0 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
אשלגן 519.3 מ״ג 519.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    אפרת

    מתכון מעולה הספקתי כבר להכין אותו פעמיים הדבר הכמעט יחיד ששיניתי הוא שקילפתי את תפוחי האדמה ושכיסיתי את כל התפוחי אדמה ברוטב חוץ מזה אחלה של רעיון תודה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody