תפוחי אדמה במילוי עוף בברביקיו – פשוט וטעים

ארוחה שלמה ומשביעה במנה אחת - תפוחי אדמה במילוי חזה עוף מפורק ברוטב ברביקיו, מוגשים לצד מיונז והמון בצל ירוק קצוץ!
ארוחה שלמה ומשביעה במנה אחת - תפוחי אדמה במילוי חזה עוף מפורק ברוטב ברביקיו, מוגשים לצד מיונז והמון בצל ירוק קצוץ!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.6 קק״ל 771.8 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 5.1 גרם
    סוכר 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 15.0 גרם
    נתרן 350.5 מ״ג 2103.0 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 145.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 155.0 מ״ג 930.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.6 קק״ל 771.8 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 5.1 גרם
    סוכר 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 15.0 גרם
    נתרן 350.5 מ״ג 2103.0 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 145.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 11.0 מ״ג 66.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 155.0 מ״ג 930.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה במילוי עוף

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ואופים במשך 40 דקות עד שהם כמעט רכים.
  3. מניחים את חזה העוף בסיר עם מים עד לכיסוי מלא ומרק עוף.
  4. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות עד שהעוף מתרכך.
  5. מוציאים את העוף ושומרים את מרק העוף בצד. מפרקים את חזה העוף המבושל לסיבים עבים.
  6. מחממים שמן במחבת ומקפיצים את העוף להזהבה קלה.
  7. מוסיפים את רוטב הברביקיו ורבע כוס ממרק העוף, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מצטמצם.
  8. מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור (לא מכבים אותו) ומייצרים בזהירות חתכים לאורך מבלי לחתוך את תפוחי האדמה עד הסוף.
  9. מרוקנים קלות את תפוחי האדמה בעזרת כף או כפית.
  10. יוצקים לתוך כל תפוח אדמה מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וממלאים בנדיבות בחתיכות העוף ברוטב הברביקיו.
  11. מחזירים לתנור למשך 4 דקות נוספות.
  12. מגישים עם תלולית מיונז קל ובצל ירוק קצוץ מעל.
תפוחי אדמה במילוי עוף 2
תפוחי אדמה במילוי עוף. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה במילוי עוף בברביקיו – פשוט וטעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות