רקע דוד משה

הפטנט של יונית צוקרמן לתפוחי אדמה קראנצ’יים במיוחד

מה הסוד לתפוחי אדמה קראנצ'יים בטירוף? תוספת סודה לשתייה! ולא צריך אפילו לקלוף את תפוחי האדמה - מתכון הכי פשוט וקריספי שטעמתם
מה הסוד לתפוחי אדמה קראנצ'יים בטירוף? תוספת סודה לשתייה! ולא צריך אפילו לקלוף את תפוחי האדמה - מתכון הכי פשוט וקריספי שטעמתם
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.3 קק״ל 1694.6 קק״ל
    פחמימות 69.4 גרם 624.2 גרם
    שומן 82.4 גרם 741.2 גרם
    נתרן 1324.0 מ״ג 11916.2 מ״ג
    חלבון 69.1 גרם 621.5 גרם
    סיבים תזונתיים 69.0 גרם 621.0 גרם
    שומן רווי 70.9 גרם 637.8 גרם
    כולסטרול 69.0 מ״ג 621.0 מ״ג
    סידן 69.1 מ״ג 622.2 מ״ג
    ברזל 69.1 מ״ג 621.7 מ״ג
    אשלגן 69.1 מ״ג 622.2 מ״ג
    אבץ 69.0 מ״ג 621.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.3 קק״ל 1694.6 קק״ל
    פחמימות 69.4 גרם 624.2 גרם
    שומן 82.4 גרם 741.2 גרם
    נתרן 1324.0 מ״ג 11916.2 מ״ג
    חלבון 69.1 גרם 621.5 גרם
    סיבים תזונתיים 69.0 גרם 621.0 גרם
    שומן רווי 70.9 גרם 637.8 גרם
    כולסטרול 69.0 מ״ג 621.0 מ״ג
    סידן 69.1 מ״ג 622.2 מ״ג
    ברזל 69.1 מ״ג 621.7 מ״ג
    אשלגן 69.1 מ״ג 622.2 מ״ג
    אבץ 69.0 מ״ג 621.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לקוביות עם הקליפה ומכניסים לסיר. ממלאים את הסיר במים רותחים לכיסוי תפוחי האדמה.
  2. מוסיפים לסיר כף סודה לשתייה וכף מלח גס ומבשלים במשך 10 דקות בדיוק.
  3. לאחר 10 דקות מסננים את תפוחי האדמה, מניחים על מגבת ומקררים במשך 30 דקות.
  4. מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לתוך קערה, מוסיפים את שמן הזית, כפית מלח וכפית פלפל שחור גס ומערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים בשמן זית.

    תפוחי אדמה קראנצ'יים 3
    מערבבים טוב טוב עד שתפוחי האדמה מצופים בשמן זית

  5. בתבנית גדולה מפזרים את תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 45-50 דקות במצב טורבו.
  6. תפוחי האדמה מוכנים כשצבעם מוזהב יפה.
  7. לתוספת קראנצ’יות אופים 10 דקות אחרונות במצב גריל, בחום של 200 מעלות.

    תפוחי אדמה קראנצ'יים 2
    תפוחי אדמה קראנצ’יים - הסוד הוא תוספת סודה לשתייה! צילום: יונית צוקרמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפטנט של יונית צוקרמן לתפוחי אדמה קראנצ’יים במיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    פנינה כהן

    10 דקות לאחר שהמים רתחו?

      Avatar
      Foody Foody

      לא, לבשל במשך 10 דקות.

    Avatar
    מלכה מי

    יצא מעולה, טרפו הכל ולא נשאר פירור

      Avatar
      Foody Foody

      אזה כיף!

      Avatar
      שירן א

      יצא מושלם!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות