אוזני המן במילוי תמרים ועדשים צבעוניות

חג פורים בפתח וצריך להתארגן על משלוחי מנות - השנה מכינים אוזני המן במילוי תמרים לגמרי לבד מבצק פריך וחמאתי במיוחד. והבונוס? מקשטים בעדשים צבעוניות
חג פורים בפתח וצריך להתארגן על משלוחי מנות - השנה מכינים אוזני המן במילוי תמרים לגמרי לבד מבצק פריך וחמאתי במיוחד. והבונוס? מקשטים בעדשים צבעוניות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 248.7 קק״ל 4974.9 קק״ל
    פחמימות 37.4 גרם 747.9 גרם
    שומן 13.2 גרם 264.5 גרם
    נתרן 9.1 מ״ג 182.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 126.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 114.4 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 86.9 גרם
    כולסטרול 14.7 מ״ג 294.9 מ״ג
    סידן 20.4 מ״ג 408.4 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 86.8 מ״ג
    אשלגן 136.2 מ״ג 2724.8 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 84.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 248.7 קק״ל 4974.9 קק״ל
    פחמימות 37.4 גרם 747.9 גרם
    שומן 13.2 גרם 264.5 גרם
    נתרן 9.1 מ״ג 182.3 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 126.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 114.4 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 86.9 גרם
    כולסטרול 14.7 מ״ג 294.9 מ״ג
    סידן 20.4 מ״ג 408.4 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 86.8 מ״ג
    אשלגן 136.2 מ״ג 2724.8 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 84.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את החמאה לקוביות.
  2. מניחים בקערת מעבד מזון את הקמח, החמאה והסוכר ומעבדים בפולסים במשך כ- 1/2 דקה, עד שמתקבלת תערובת פירורית ויבשה.
  3. מוסיפים את החלמון וממשיכים לעבד עד שמתחילים להיווצר גושי בצק. במידת הצורך מוסיפים בהדרגה עד 1 כף מים קרים.
  4. מעבירים את פירורי הבצק על השיש, מקבצים לכדור, מועכים לדיסקית, מניילנים ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.
  5. מחממים את התנור ל- 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומרססים שכבה דקה של תרסיס השמן.
  6. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי כ-3-4 מ”מ (אפשר לחלק אותו לשני חלקים).
  7. בעזרת כוס קורצים עיגולים ומניחים במרכז כל עיגול כפית ממרח התמרים. תוקעים בכל תלולית התמרים 4-5 סוכריות צבעוניות, וסוגרים את העיגולים למשולש. מהדקים היטב את הקצוות. אוספים את שאריות הבצק לכדור וחוזרים על הפעולה.
  8. מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים כ- 20 דקות, או עד להזהבה.
  9. מצננים על הרשת, מפזרים את אבקת הסוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן במילוי תמרים ועדשים צבעוניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות