במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

אותנטי, ביתי והכי טעים: טבחה בשר ושעועית לכל המשפחה

אין כמו קערת טבחה בשר ושעועית על קוסקוס: מנה מושלמת לארוחות שישי משפחתיות, מדהימה לאירוח וכל כולה ארוחה שלמה
אין כמו קערת טבחה בשר ושעועית על קוסקוס: מנה מושלמת לארוחות שישי משפחתיות, מדהימה לאירוח וכל כולה ארוחה שלמה
  • מירי כהן
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 523.6 קק״ל 5236.4 קק״ל
    פחמימות 70.6 גרם 706.0 גרם
    שומן 13.0 גרם 130.5 גרם
    נתרן 323.5 מ״ג 3235.0 מ״ג
    חלבון 18.5 גרם 184.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.0 גרם 150.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 324.3 מ״ג 3242.6 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 60.6 מ״ג
    אשלגן 2233.6 מ״ג 22335.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 523.6 קק״ל 5236.4 קק״ל
    פחמימות 70.6 גרם 706.0 גרם
    שומן 13.0 גרם 130.5 גרם
    נתרן 323.5 מ״ג 3235.0 מ״ג
    חלבון 18.5 גרם 184.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.0 גרם 150.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 324.3 מ״ג 3242.6 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 60.6 מ״ג
    אשלגן 2233.6 מ״ג 22335.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור

טבחה עם בשר ושעועית היא אחת הפייבורטיות שלנו לתוספת לקוסקוס של שישי: תהליך הכנת הבשר דורש לילה במקרר, אבל שווה לעקוב אחרי השלבים ולהכין כי מדובר באחת המנות העשירות והמפנקות שתגישו לשולחן

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבשר

לתבשיל

להגשה


אופן הכנה

בשר

  1. מכינים את הבשר: בסיר מניחים את נתח הבשר עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והסלרי.
  2. ממלאים במים ומבשלים כשעה עד לריכוך הבשר.
  3. שומרים על מי הבישול ומצננים את הבשר לילה במקרר.
  4. למחרת פורסים את הבשר.

 

תבשיל

  1. בסיר עמוק ורחב מניחים את השמן ואת הבצלים, ומטגנים כ- 5 דקות.
  2. מוסיפים תפוח אדמה חתוך לרבעים, מוסיפים את הרסק, השום והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את מי בישול הבשר המורתחים.
  3. מוסיפים את פרוסות הבשר ומפזרים מעל שעועית לבנה קפואה.
  4. מניחים נייר אפייה ומכסים במכסה.
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ- 40 דקות או עד לריכוך הבשר במידה הרצויה.
אותנטי וביתי: טבחה בשר ושעועית I צילום: אלון מסיקה
אותנטי וביתי: טבחה בשר ושעועית I צילום: אלון מסיקה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אותנטי, ביתי והכי טעים: טבחה בשר ושעועית לכל המשפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אבנר שלי

    יש לך מאכלים מקסימים וקלים להכנה.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות