רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

אייל שני, בוא לטעום את השיחוק: תבשיל כרובית מסאלה משוגעת!

אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים שמסעירים את הפה - זה בשבילכם. תבשיל כרובית מסאלה בתערובת תבלינים הודיים, קרם קוקוס לבישול, קצת חריפות והרבה אהבה
אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים שמסעירים את הפה - זה בשבילכם. תבשיל כרובית מסאלה בתערובת תבלינים הודיים, קרם קוקוס לבישול, קצת חריפות והרבה אהבה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.9 קק״ל 1391.6 קק״ל
    פחמימות 61.8 גרם 185.5 גרם
    שומן 17.6 גרם 52.8 גרם
    נתרן 957.1 מ״ג 2871.3 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 159.8 מ״ג 479.3 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1701.9 מ״ג 5105.7 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.9 קק״ל 1391.6 קק״ל
    פחמימות 61.8 גרם 185.5 גרם
    שומן 17.6 גרם 52.8 גרם
    נתרן 957.1 מ״ג 2871.3 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 159.8 מ״ג 479.3 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1701.9 מ״ג 5105.7 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור

כרובית כולם אוהבים. ואם היא בתערובת תבלינים הודית אותנטית, אז בכלל! השילוב של גראם מסאלה הופך את הכרובית התמימה לאחת המנות הטעימות שחייבים לנסות בתבשיל כרובית מסאלה מטריף

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר.
  2. מטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.

    כרובית מסאלה 5
    מוסיפים את הקוקוס לבישול לתערובת התבלינים

  3. מוסיפים פנימה את כל התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות.
  4. שופכים לסיר גם את העגבניות המרוסקות, המים, המייפל והקוקוס לבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. כעת מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים.

    כרובית מסאלה 6
    מכניסים את פרחי הכרובית

  6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהכרובית מתחילה להתרכך.
  7. טועמים ומתקנים את התיבול.
  8. מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים את התבשיל מיד לצד אורז.

    כרובית מסאלה 7
    תבשיל כרובית מסאלה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות