איך מכינים לחם בלי לשטוף כלים? בשקית!

שרית נובק במתכון ללחם בשקית - כל מרכיבי הלחם מתערבבים יחדיו בשקית אחת והלחם יוצא רך ומשגע! מתכון פשוט להכנה שיפיץ ריח חלומי במטבח ויעשה לכם נעים בבטן
שרית נובק במתכון ללחם בשקית - כל מרכיבי הלחם מתערבבים יחדיו בשקית אחת והלחם יוצא רך ומשגע! מתכון פשוט להכנה שיפיץ ריח חלומי במטבח ויעשה לכם נעים בבטן
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2099
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2098.9 קק״ל 2098.9 קק״ל
    פחמימות 358.3 גרם 358.3 גרם
    שומן 45.4 גרם 45.4 גרם
    נתרן 3256.9 מ״ג 3256.9 מ״ג
    חלבון 58.5 גרם 58.5 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 6.5 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 21.6 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 303.3 מ״ג 303.3 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 764.4 מ״ג 764.4 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2099
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2098.9 קק״ל 2098.9 קק״ל
    פחמימות 358.3 גרם 358.3 גרם
    שומן 45.4 גרם 45.4 גרם
    נתרן 3256.9 מ״ג 3256.9 מ״ג
    חלבון 58.5 גרם 58.5 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 6.5 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 21.6 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 303.3 מ״ג 303.3 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 764.4 מ״ג 764.4 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים לשקית קמח ושמרים ומערבבים.

    מכניסים לשקית קמח ושמרים ומערבבים. צילום: שרית נובק
    מכניסים לשקית קמח ושמרים ומערבבים. צילום: שרית נובק

  2. מוסיפים סוכר, מלח, שמן וחלב, סוגרים את השקית ולוחצים אותה בידיים מכל הכיוונים עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל בצק אחיד.
  3. מוציאים את הבצק למשטח מקומח ולשים בידיים כ-5 דקות.
  4. מכניסים בחזרה לשקית, ומשאירים לתפיחה לכ-חצי שעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. מרדדים את הבצק לעלה עבה, בעובי כ-2 ס”מ וברוחב קטן במעט מרוחב התבנית.
  6. מגלגלים את הבצק לגליל ומניחים בתבנית. מניחים לתפיחה נוספת.

    מגלגלים את הבצק לגליל ומניחים בתבנית לתפיחה נוספת. צילום: שרית נובק
    מגלגלים את הבצק לגליל ומניחים בתבנית לתפיחה נוספת. צילום: שרית נובק

  7. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  8. מכניסים את התבנית לתנור ל-25-30 דקות, עד שהלחם מזהיב, מוציאים מהתנור ומצננים.
  9. פורסים ומתענגים.

    לחם בשקית - פורסים ומתענגים. צילום: שרית נובק
    לחם בשקית - פורסים ומתענגים. צילום: שרית נובק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים לחם בלי לשטוף כלים? בשקית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אודליה, לא. 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות