אירה דולפין מכינה: סלט קוריאני עם אורז מלא

סלט קוריאני שממשיך את הטרנד השולט בעולם. הפעם ממטבחה של אירה דולפין המשלבת פסטרמה מוקפצת, פטריות שימג'י ואצות וואקמה עם ביצת עין! וואו!
סלט קוריאני שממשיך את הטרנד השולט בעולם. הפעם ממטבחה של אירה דולפין המשלבת פסטרמה מוקפצת, פטריות שימג'י ואצות וואקמה עם ביצת עין! וואו!
  • אירה דולפין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    330
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.3 קק״ל 660.5 קק״ל
    פחמימות 49.3 גרם 98.7 גרם
    שומן 9.4 גרם 18.7 גרם
    נתרן 1177.4 מ״ג 2354.8 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 25.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 3.4 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 97.6 מ״ג 195.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 774.1 מ״ג 1548.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    330
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.3 קק״ל 660.5 קק״ל
    פחמימות 49.3 גרם 98.7 גרם
    שומן 9.4 גרם 18.7 גרם
    נתרן 1177.4 מ״ג 2354.8 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 25.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 3.4 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 97.6 מ״ג 195.2 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 774.1 מ״ג 1548.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

הטרנד הקוריאני ממשיך לשטוף את הרשת, הפעם מנה של סלט קוריאני ממטבחה של אירה דולפין. היא ממליצה לפוצץ את את החלמון מעל האורז וללקט מעט מכל מוצר לביס טעים, או לערבב הכל יחד לסלט מושלם. אין חובה להשתמש ברוטב, המנה טעימה גם בלעדיו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטרמה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז המלא לפי הוראות היצרן.
  2. מרתיחים את האפונה במי מלח לפי הוראות היצרן.
  3. מקפיצים את פטריות השימג’י במחבת עם מעט רוטב דגים וכפית רוטב פונזו.
  4. משרים את אצות הוואקמה במים פושרים.
  5. פורסים את נתח הפסטרמה לרצועות, ומקפיצים קלות עם שמן זית, פפריקה מתוקה, פלפל שחור ומעט מלח.
  6. מרכיבים את המנה: בצלחת גדולה מסדרים במרכז ערימת אורז מלא מבושל.
  7. מניחים בצדדים מסביב את הגזר, הפטריות, האצות, האפונה והפסטרמה המוקפצת.
  8. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל מצרכי הרוטב ויוצקים על המנה.
  9. מניחים מעל ביצה עלומה או ביצת עין.
  10. מפזרים שומשום שחור ובצל ירוק קצוץ ומגישים.

    סלט קוריאני1
    סלט קוריאני. צילום: אירה דולפין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אירה דולפין מכינה: סלט קוריאני עם אורז מלא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דינה נצר

    לאן נעלמו 16 הבצלים?נה לשמונה אני רוצה להכין ל-8 איש

      Avatar
      מערכת Foody

      צודקת, אכן אין צורך בבצל במתכון, תיקנו, תודה!

    Avatar
    אלרואית שרעבי

    חשוב לציין שזה לא כשר, אסור לערבב דגים עם עוף/בשר

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טליה, עד כמה שידוע לנו אין עם זה בעיה. כמובן שיש מנהגים אישיים וסוגי כשרות שונים לכל אדם. מקווים שתהני ממתכונים אחרים באתר.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את הפסטרמה ברצועות חזה עוף.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות