-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 140.0 קק״ל 559.9 קק״לפחמימות 55.9 גרם 223.8 גרםסוכר 47.4 גרם 189.7 גרםשומן 32.7 גרם 130.7 גרםנתרן 642.7 מ״ג 2570.7 מ״גחלבון 34.2 גרם 136.9 גרםסיבים תזונתיים 34.4 גרם 137.7 גרםשומן רווי 32.6 גרם 130.5 גרםכולסטרול 32.6 מ״ג 130.5 מ״גסידן 52.1 מ״ג 208.2 מ״גברזל 33.1 מ״ג 132.5 מ״גאשלגן 197.5 מ״ג 790.0 מ״גאבץ 32.8 מ״ג 131.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות140
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 140.0 קק״ל 559.9 קק״לפחמימות 55.9 גרם 223.8 גרםסוכר 47.4 גרם 189.7 גרםשומן 32.7 גרם 130.7 גרםנתרן 642.7 מ״ג 2570.7 מ״גחלבון 34.2 גרם 136.9 גרםסיבים תזונתיים 34.4 גרם 137.7 גרםשומן רווי 32.6 גרם 130.5 גרםכולסטרול 32.6 מ״ג 130.5 מ״גסידן 52.1 מ״ג 208.2 מ״גברזל 33.1 מ״ג 132.5 מ״גאשלגן 197.5 מ״ג 790.0 מ״גאבץ 32.8 מ״ג 131.0 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 140 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כרוב סגולשטוף
-
1 חופן ברוקומיני
-
1 חבילה פטריות פורטובלושטופות
-
1 בטטה גדולהשטופה
-
1/2 כוס רוטב טריאקי קנור
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חוצים את הכרוב לפלחים קטנים וצרים.
- מפרקים את הברוקומיני לפרחים.
- פורסים את הבטטה לפרוסות.
- חותכים את פטריות הפורטבלו לרבעים.
- מעבירים את הירקות החתוכים לתבנית תנור עם נייר אפייה ושופכים מעליהם את רוטב הטריאקי.
- אופים בתנור במשך 40 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חוצים את הכרוב לפלחים קטנים וצרים.
- מפרקים את הברוקומיני לפרחים.
- פורסים את הבטטה לפרוסות.
- חותכים את פטריות הפורטבלו לרבעים.
- מעבירים את הירקות החתוכים לתבנית תנור עם נייר אפייה ושופכים מעליהם את רוטב הטריאקי.
- אופים בתנור במשך 40 דקות.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
באיזה סטטוס התנור צריך להיות? טורבו? גריל?
אפשר גם וגם, עדיף טורבו.