אנטיפסטי – מגוון ירקות קלויים בתנור

שר פיטנס מכינה תוספת בריאה וטעימה - אנטיפסטי, ירקות אפויים בתנור שקל להכין וכיף לאכול. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים למנה צבעונית במיוחד
שר פיטנס מכינה תוספת בריאה וטעימה - אנטיפסטי, ירקות אפויים בתנור שקל להכין וכיף לאכול. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים למנה צבעונית במיוחד
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.4 קק״ל 518.5 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 74.1 גרם
    שומן 2.0 גרם 12.2 גרם
    נתרן 577.7 מ״ג 3465.9 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 285.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 555.9 מ״ג 3335.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.4 קק״ל 518.5 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 74.1 גרם
    שומן 2.0 גרם 12.2 גרם
    נתרן 577.7 מ״ג 3465.9 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 285.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 555.9 מ״ג 3335.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבצל ל-8. פורסים את הקישוא לעיגולים ואת הפטריות לחצאים. פורסים דק את הסלק, הגזר והחציל.
  3. מאדים בסיר עם מים רותחים את השעועית הירוקה, הברוקולי, הכרובית והגזר עד לרתיחה.
  4. לאחר רתיחה, מסננים את הירקות במסננת ומייבשים היטב.
  5. מערבבים את הירקות בתבנית עם שמן הזית, מלח ופלפל.
  6. אופים את הירקות במשך כ-30 דקות, עד להשחמה קלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנטיפסטי – מגוון ירקות קלויים בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    תומר

    אם אני גם עושה עם בטטה, האם צריכה להיכנס לסיר עם המים קודם, או ישר לתנור? תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תומר, לא צריך לבשל קודם את הבטטה, אלא רק לאפות בתנור עם שאר הירקות. שנה טובה!

    Avatar
    לבנה כהן

    תודה על המתכון,אני מוסיפה תימין מיובש ושום, אח”כ ניתן להינות מהשום ולמרוח על לחם

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות