קינוח של חורף – אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין קינוח מרענן ועוקצני שמתאים לנמנעים מגלוטן: אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר. קינוח מיוחד וקל הכנה שישדרג לכם את הארוחה
השף ישראל אהרוני מכין קינוח מרענן ועוקצני שמתאים לנמנעים מגלוטן: אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר. קינוח מיוחד וקל הכנה שישדרג לכם את הארוחה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.5 קק״ל 773.8 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 145.0 גרם
    שומן 4.3 גרם 17.4 גרם
    נתרן 6.0 מ״ג 23.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 31.6 מ״ג 126.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 269.3 מ״ג 1077.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.5 קק״ל 773.8 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 145.0 גרם
    שומן 4.3 גרם 17.4 גרם
    נתרן 6.0 מ״ג 23.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 31.6 מ״ג 126.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 269.3 מ״ג 1077.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אננס צלוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. קולפים את האננס, מסירים את ליבתו ופורסים ל 4 פרוסות עבות. את השאר קוצצים דק.
  3. מערבבים את האננס הקצוץ עם שאר החומרים.
  4. מניחים בכלי וצולים בתנור כחצי שעה.
  5. מגישים עם סורבה אננס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח של חורף – אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות