אספרגוס צלוי ברוטב סויה

תוספת צמחונית אולטמטיבית שמתאימה לכל ארוחה, קלה או כבדה. אספרגוס צלוי ברוטב עם שום כתוש, לימון וסויה, ב5 דקות עבודה בלבד.
תוספת צמחונית אולטמטיבית שמתאימה לכל ארוחה, קלה או כבדה. אספרגוס צלוי ברוטב עם שום כתוש, לימון וסויה, ב5 דקות עבודה בלבד.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 2 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    38
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 37.9 קק״ל 189.5 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 12.7 גרם
    שומן 2.0 גרם 10.2 גרם
    נתרן 328.2 מ״ג 1640.9 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 95.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 165.6 מ״ג 828.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 2 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    38
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 37.9 קק״ל 189.5 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 12.7 גרם
    שומן 2.0 גרם 10.2 גרם
    נתרן 328.2 מ״ג 1640.9 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 95.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 165.6 מ״ג 828.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת גריל חשמלית או מחבת פסים, משמנים בשמן זית ומניחים מעל את האספרגוס.
  2. צולים 3-2 דקות בכל צד עד לקבלת פסי חריכה.
  3. מערבבים סויה, מיץ לימון ושום בקערית. יוצקים על האספרגוס ומתבלים במלח ופלפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אספרגוס צלוי ברוטב סויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות