אפוגטו שקדים וקפה – קינוח מתוק ב-5 דקות

אודי ואושר מכינים אפוגטו - קינוח אישי זריז על בסיס גלידה מוכנה, אספרסו, שוקולד ושקדים בתוספת עוגיות שקדים, ממש כמו באיטליה
אודי ואושר מכינים אפוגטו - קינוח אישי זריז על בסיס גלידה מוכנה, אספרסו, שוקולד ושקדים בתוספת עוגיות שקדים, ממש כמו באיטליה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.0 קק״ל 1671.9 קק״ל
    פחמימות 43.5 גרם 174.0 גרם
    שומן 23.6 גרם 94.6 גרם
    נתרן 119.2 מ״ג 476.9 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 44.6 גרם
    כולסטרול 27.3 מ״ג 109.3 מ״ג
    סידן 183.0 מ״ג 732.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 268.6 מ״ג 1074.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 418.0 קק״ל 1671.9 קק״ל
    פחמימות 43.5 גרם 174.0 גרם
    שומן 23.6 גרם 94.6 גרם
    נתרן 119.2 מ״ג 476.9 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 44.6 גרם
    כולסטרול 27.3 מ״ג 109.3 מ״ג
    סידן 183.0 מ״ג 732.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 268.6 מ״ג 1074.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. קולים את השקדים כ-10 דקות, או עד שהם משחימים. מוציאים ומצננים מעט.
  3. מכינים את האספרסו.
  4. בעזרת כף גלידה שמים כדור גלידה בכל כוס הגשה.
  5. יוצקים את הקפה על כדורי הגלידה.
  6. מגרדים שוקולד במיקרופליין, מפזרים מעל שקדים קלויים ועוגיות אמרטי ומגישים מיד.

הערות

  • מגישים את הקינוח בתוך 4 כוסות הגשה מקוררות במקפיא לפחות למשך 30 דקות
  • במקום המיקרופליין אפשר להשתמש בפומפייה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אפוגטו שקדים וקפה – קינוח מתוק ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות