אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל

ישראל אהרוני לא חושב שצריך לעמוד במטבח שעות כדי להפיק קינוח מרשים וטעים. קבלו ממנו מתכון למנה מתוקה במיוחד - אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל
ישראל אהרוני לא חושב שצריך לעמוד במטבח שעות כדי להפיק קינוח מרשים וטעים. קבלו ממנו מתכון למנה מתוקה במיוחד - אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    380
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 380.3 קק״ל 2281.8 קק״ל
    פחמימות 52.4 גרם 314.1 גרם
    שומן 20.8 גרם 124.8 גרם
    נתרן 106.2 מ״ג 637.0 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 36.3 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 84.3 גרם
    כולסטרול 67.8 מ״ג 406.6 מ״ג
    סידן 171.7 מ״ג 1030.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 452.6 מ״ג 2715.8 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 26.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    380
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 380.3 קק״ל 2281.8 קק״ל
    פחמימות 52.4 גרם 314.1 גרם
    שומן 20.8 גרם 124.8 גרם
    נתרן 106.2 מ״ג 637.0 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 36.3 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 84.3 גרם
    כולסטרול 67.8 מ״ג 406.6 מ״ג
    סידן 171.7 מ״ג 1030.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 452.6 מ״ג 2715.8 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 26.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה במחבת רחבה. חוצים את מקלות הווניל ומוסיפים למחבת.
  2. חוצים את האפרסקים, מחלצים את הגלעין ומניחים במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה. מטגנים שלוש דקות.
  3. קוצצים דק את הג’ינג’ר המסוכר ומוסיפים למחבת.
  4. מוסיפים את מיץ האפרסקים והמייפל ומבשלים 10 דקות.
  5. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את האפרסקים לצלחת וממשיכים לבשל את הרוטב 5-10 דקות עד שהוא מצטמצם.
  6. מסדרים את האפרסקים בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים עם גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

טכניקות

תגיות