שחר וואנג ממליץ: סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות

הכירו את אצות הוואקמה: מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים ועשירות בנוגדי חמצון. צרפו אליהן אטריות שעועית וקצת ירקות וקבלו מנה מדהימה ובריאה בקלות
הכירו את אצות הוואקמה: מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים ועשירות בנוגדי חמצון. צרפו אליהן אטריות שעועית וקצת ירקות וקבלו מנה מדהימה ובריאה בקלות
  • שחר וואנג
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1801
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1801.4 קק״ל 1801.4 קק״ל
    פחמימות 318.0 גרם 318.0 גרם
    שומן 272.6 גרם 272.6 גרם
    נתרן 1327.0 מ״ג 1327.0 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 32.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 169.6 מ״ג 169.6 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1801
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1801.4 קק״ל 1801.4 קק״ל
    פחמימות 318.0 גרם 318.0 גרם
    שומן 272.6 גרם 272.6 גרם
    נתרן 1327.0 מ״ג 1327.0 מ״ג
    חלבון 32.6 גרם 32.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 169.6 מ״ג 169.6 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 1234.1 מ״ג 1234.1 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

גבירותיי ורבותיי – תנו כבוד לאצות! הן בריאות בטירוף, עוזרות לתפקוד תקין של בלוטת התריס, מקור מושלם לוויטמינים ומינרלים, מלאות בנוגדי חמצון ותורמות לתחושת שובע בשל הסיבים התזונתיים הרבים שיש בהן. ואם כל זה לא מספיק – הן מעניקות טעם אומאמי נהדר לכל מנה שתוסיפו אותן לתוכה. וטיפ משחר וואנג? השרייה קצרה במים תחייה אותם ותאפשר לכם להוסיף אותם לסלט נפלא ובריא!

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לסלט

לרוטב

להגשה


אופן הכנה

  1. משרים את האצות במים חמימים כ-10 דקות עד ריכוך, ומסננים.
  2. מכינים את אטריות השעועית לפי הוראות ההכנה. מסננים.
  3. קוצצים את החסה ואת הבצל הירוק. קולפים ופורסים את המלפפון והגזר למקלונים דקים, ואילו את הצנון פורסים למקלונים מבלי לקלוף.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב בכלי נפרד.
  5. מאחדים בקערת הגשה בין הירקות, אטריות האורז ואצות הוואקמה. שופכים את הרוטב ומערבבים.
  6. רגע לפני ההגשה לשולחן, מפזרים את הבוטנים והכוסברה.
בריאות באפס מאמץ. סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
בריאות באפס מאמץ. סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שחר וואנג ממליץ: סלט אטריות שעועית, אצות וואקמה וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות