ארוחה משמחת! סלט אסייאתי עם אורז, סלמון אפוי ורוטב סרירצ’ה

מהמנות האהובות עלינו - ארוחה שלמה ומושלמת שזוללים בהנאה! סלט אסייאתי עם סלמון, אורז, תוספות מפנקות ורוטב סרירצ'ה חריף
מהמנות האהובות עלינו - ארוחה שלמה ומושלמת שזוללים בהנאה! סלט אסייאתי עם סלמון, אורז, תוספות מפנקות ורוטב סרירצ'ה חריף
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.5 קק״ל 1284.9 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 72.3 גרם
    שומן 32.7 גרם 65.3 גרם
    נתרן 779.3 מ״ג 1558.5 מ״ג
    חלבון 50.4 גרם 100.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.6 מ״ג 167.1 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 548.3 מ״ג 1096.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.5 קק״ל 1284.9 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 72.3 גרם
    שומן 32.7 גרם 65.3 גרם
    נתרן 779.3 מ״ג 1558.5 מ״ג
    חלבון 50.4 גרם 100.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.6 מ״ג 167.1 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 548.3 מ״ג 1096.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

רון יוחננוב עושה זאת שוב – מנה מנצחת עם ניחוחות של ארץ רחוקה! מתכון לארוחה נהדרת של סלט אסייאתי עמוס במרכיבים משובחים שיוצרים ביס חלומי – אורז עגול ורך, סלמון אפוי ומתקתק, אדממה, חטיף אצות מיובשות, אבוקדו ועוד, ומעל כל זה רוטב סרירצ’ה חריף שהופך את המנה לבועטת במיוחד!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

סלמון

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: שמים בסיר את האורז עם המים, מכסים את הסיר במכסה ומרתיחים. מנמיכים את האש ללהבה נמוכה ומבשלים במשך 20 דקות או עד לריכוך.
  2. במקביל לבישול האורז, ממיסים בסיר קטן את הסוכר והמלח בחומץ האורז. מוסיפים לאורז המוכן, מערבבים ומצננים היטב.
  3. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  4. מכינים את הסלמון: מערבבים בקערה את שמן הזית, הסילאן והסויה ומברישים את הסלמון ברוטב שנוצר.
  5. אופים את הסלמון בתנור במשך 20 דקות או עד להזהבה.
  6. מרכיבים את הסלט: מסדרים בצלחת עמוקה את האורז, המלפפון והאדממה. מניחים את האבוקדו הפרוס ומוסיפים מעל את נתח הסלמון האפוי.
  7. מעטרים בשברי חטיף אצות מיובשות ושומשום, מתבלים ברוטב הסרירצ’ה החריף ומגישים.
סלט אורז עם דג1
סלט אסייאתי עם אורז, סלמון, תוספות וסרירצ’ה. צילום: רון יוחננוב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות