ארוחה משפחתית טעימה ובריאה – פיצה מבצק כוסמין
מתכון נהדר של פיצה מבצק כוסמין שיתאים לכל המשפחה ולמי שנמנע מקמח לבן. בצק הפיצה גם קריספי וגם אוורירי ולא תאמינו שעשוי מכוסמין. התוספות לפיצה? מה שבא לכם!
מתכון נהדר של פיצה מבצק כוסמין שיתאים לכל המשפחה ולמי שנמנע מקמח לבן. בצק הפיצה גם קריספי וגם אוורירי ולא תאמינו שעשוי מכוסמין. התוספות לפיצה? מה שבא לכם!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6089.5 קק״ל 6089.5 קק״לפחמימות 665.3 גרם 665.3 גרםשומן 225.0 גרם 225.0 גרםנתרן 15641.8 מ״ג 15641.8 מ״גחלבון 216.3 גרם 216.3 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 55.6 גרם 55.6 גרםכולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״גסידן 1519.8 מ״ג 1519.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 253.6 מ״ג 253.6 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות6090
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6089.5 קק״ל 6089.5 קק״לפחמימות 665.3 גרם 665.3 גרםשומן 225.0 גרם 225.0 גרםנתרן 15641.8 מ״ג 15641.8 מ״גחלבון 216.3 גרם 216.3 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 55.6 גרם 55.6 גרםכולסטרול 147.5 מ״ג 147.5 מ״גסידן 1519.8 מ״ג 1519.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 253.6 מ״ג 253.6 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 6090 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבצק:
-
1 ק"ג קמח כוסמין
-
2 כפות שמרים יבשים
-
2 כפיות סוכר לבן
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 1/2 כוסות מים פושריםאם צריך יותר מוסיפים לאט לאט
לרוטב:
-
1 בקבוק רוטב עגבניות מוכן
-
1 כף שוםכתוש
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבשלא חובה
לציפוי:
-
250 גרם גבינת מוצרלהמגוררת. או כל גבינה צהובה אחרת שאוהבים.
-
1 כוס גרגירי תירס
-
1 כוס זיתים ירוקיםמגולענים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים לקערת המערבל. לערבל במיקסר את כל החומרים במשך 10 דקות.
- להניח את הבצק בקערה משומנת ולכסות אותו בניילון נצמד.
- לתת לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו.
- להכין את הרוטב: בקערית מערבבים את הפסאטה (רוטב העגבניות בבקבוק) עם התבלינים.
- מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאתם אוהבים: בצל, תירס, פטריות, זיתים, עגבניות, טונה… הכל הולך!
- לאפות את הפיצה בתנור שחומם מראש על 220 מעלות כרבע שעה.
- אוכלים מיד!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים לקערת המערבל. לערבל במיקסר את כל החומרים במשך 10 דקות.
- להניח את הבצק בקערה משומנת ולכסות אותו בניילון נצמד.
- לתת לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו.
- להכין את הרוטב: בקערית מערבבים את הפסאטה (רוטב העגבניות בבקבוק) עם התבלינים.
- מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאתם אוהבים: בצל, תירס, פטריות, זיתים, עגבניות, טונה… הכל הולך!
- לאפות את הפיצה בתנור שחומם מראש על 220 מעלות כרבע שעה.
- אוכלים מיד!
מחפשים מתכון טוב של פיצה? מצאתם!
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (50)
האם אפשר להשלים שמן רגיל במקום שמן זית כי אין לי
מומלץ מאוד שלא – הטעם של שמן הזית חשוב לפיצות ובאופן כללי מומלץ להחזיק שמן זית בבית לתיבול ובישול
נראה מעולה, הבן שלי רטצה לארוחת עשר רק פיצה, האם אםשר לאפות חלקי בלי תוספות ואז להקפיא? כך שבבוקר רק לחמם את החלק של הרוטב והגבינה
כן בטח, רק לשים לב שלא נשרף, לא לשים בתנור יותר מ-5 דקות ולשים על זה עין
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- בראנץ'
- טעמים ייחודיים
- מאפים מלוחים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים בריאים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סימנס
- פוקאצ'ות
- פיצות
- תשוקה לאפייה