ארוחה שלמה בסיר אחד – מרק ירקות עם קציצות הודו

מרק עשיר בירקות ובתוכו קציצות הודו רכות ומנחמות. אם כל זה לא הספיק לכם אז יש בפנים גם אטריות ובעצם ארוחה שלמה ומושלמת בסיר אחד לצהריים או ערב קרירים וביתיים
מרק עשיר בירקות ובתוכו קציצות הודו רכות ומנחמות. אם כל זה לא הספיק לכם אז יש בפנים גם אטריות ובעצם ארוחה שלמה ומושלמת בסיר אחד לצהריים או ערב קרירים וביתיים
  • יעל טל
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.1 קק״ל 2233.7 קק״ל
    פחמימות 62.5 גרם 437.5 גרם
    שומן 2.4 גרם 16.9 גרם
    נתרן 1678.1 מ״ג 11747.0 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 81.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 60.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 42.3 מ״ג 295.8 מ״ג
    סידן 113.6 מ״ג 795.2 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 22.8 מ״ג
    אשלגן 842.5 מ״ג 5897.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.1 קק״ל 2233.7 קק״ל
    פחמימות 62.5 גרם 437.5 גרם
    שומן 2.4 גרם 16.9 גרם
    נתרן 1678.1 מ״ג 11747.0 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 81.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 60.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 42.3 מ״ג 295.8 מ״ג
    סידן 113.6 מ״ג 795.2 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 22.8 מ״ג
    אשלגן 842.5 מ״ג 5897.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

קציצות

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: קולפים, שוטפים וחותכים לחתיכות גסות את הירקות.
  2. מחממים סיר גדול על כיריים מניחים את עשבי התיבול בתחתית, על עשבי התיבול מניחים את כל הירקות וגרגרי החומוס ומכסים במים.
  3. מוסיפים לסיר את המלח, הפפריקה, הכורכום, רסק העגבניות והטבסקו ומביאים לרתיחה.
  4. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה (בידיים) את הבשר, הבצל, תפוח האדמה, הביצה, הפתיתים (אם נשארו) המלח, הפלפל והפפריקה. מכדררים לקציצות ומוסיפים לסיר המרק.
  5. מבשלים ברתיחה עדינה, עם מכסה, 45 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מוסיפים לסיר אטריות, ממשיכים בבישול עד שהאטריות מוכנות ומסירים מהאש.
  7. אחרי שהמרק התקרר, אפשר להוציא ממנו את עשבי התיבול (יוצאים כצרור אחד גדול). מומלץ מאד לסחוט אותם היטב בידיים נקיות לתוך סיר המרק (הרבה טעם טוב נסחט מהם).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה שלמה בסיר אחד – מרק ירקות עם קציצות הודו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    הילה

    לגבי הפתיתים שבקציצות-לשים פתיתים שכבר בושלו? או שאמורים להתבשל במרק?

      Avatar
      מערכת Foody

      פתיתים מוכנים שנשארו לך במקרר. אם אין לך כמובן אז לא חייב.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות