קרין גורן מכינה ארטיק “וניל” בציפוי שוקולד
ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 430.9 קק״ל 5170.3 קק״לפחמימות 34.3 גרם 411.8 גרםשומן 30.0 גרם 360.6 גרםנתרן 78.3 מ״ג 939.7 מ״גחלבון 5.6 גרם 67.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.2 גרםשומן רווי 16.0 גרם 192.5 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 774.0 מ״גסידן 168.3 מ״ג 2019.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 247.4 מ״ג 2968.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות431
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 430.9 קק״ל 5170.3 קק״לפחמימות 34.3 גרם 411.8 גרםשומן 30.0 גרם 360.6 גרםנתרן 78.3 מ״ג 939.7 מ״גחלבון 5.6 גרם 67.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.2 גרםשומן רווי 16.0 גרם 192.5 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 774.0 מ״גסידן 168.3 מ״ג 2019.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 247.4 מ״ג 2968.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
הארטיקים המקסימים האלה לא מכילים תמצית וניל- את הטעם הונילי הנפלא נותן להם החלב המרוכז. הכי יפה להכין אותם בתבניות סיליקון מיוחדות לארטיקים (שמגיעות מראש עם מקלות), אבל אפשר גם להשתמש בכוסות חד פעמיות קטנות ובמקלות שקונים בחנויות יצירה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות 431 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
ארטיקים
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 קופסת שימורים חלב מרוכז
תוספות (אם רוצים)
-
1 כף קפה נמס
-
1/2 כוס פקאנים מסוכרים
ציפוי
-
300 גרם שוקולד חלב
-
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הארטיקים ומקפיאים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
- מקפלים פנימה חלב מרוכז.
- אם רוצים, מוסיפים קפה נמס ואגוזים קצוצים ומקפלים לאיחוד.
- משטחים בתבניות סיליקון משומנות לארטיק מגנום, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים לילה.
- מצפים בשוקולד: למחרת ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
- טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
- שומרים במקפיא.
אופן הכנה
- מכינים את הארטיקים ומקפיאים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
- מקפלים פנימה חלב מרוכז.
- אם רוצים, מוסיפים קפה נמס ואגוזים קצוצים ומקפלים לאיחוד.
- משטחים בתבניות סיליקון משומנות לארטיק מגנום, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים לילה.
- מצפים בשוקולד: למחרת ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
- טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
- שומרים במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
היי לגרסה פרווה במה אפשר להחליף את החלב המרוכז, אם אפשר? תודה
היי מיכל, אין תחליף קנוי לחלב מרוכז
אפשר להכין עם קצפת צמחית של ריץ’ במקום שמנת להקצפה ?
אפשר
מה הכוונה קצפת רכה?
להקציף את השמנת 2 דקות, שהיא קצת הופכת לאוורירית אך לא לקצפת יציבה