קרין גורן מכינה ארטיק “וניל” בציפוי שוקולד

ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
ארטיק "וניל" בציפוי שוקולד זה ארטיק ביתי ללא גלוטן, קינוח קיץ אולטימטיבי, שמכינים בקלות על בסיס חלב מרוכז, אשר נותן לקינוח טעם וונילי עדין
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    431
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 430.9 קק״ל 5170.3 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 411.8 גרם
    שומן 30.0 גרם 360.6 גרם
    נתרן 78.3 מ״ג 939.7 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 192.5 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 774.0 מ״ג
    סידן 168.3 מ״ג 2019.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 247.4 מ״ג 2968.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    431
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 430.9 קק״ל 5170.3 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 411.8 גרם
    שומן 30.0 גרם 360.6 גרם
    נתרן 78.3 מ״ג 939.7 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 192.5 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 774.0 מ״ג
    סידן 168.3 מ״ג 2019.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 247.4 מ״ג 2968.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור

הארטיקים המקסימים האלה לא מכילים תמצית וניל- את הטעם הונילי הנפלא נותן להם החלב המרוכז. הכי יפה להכין אותם בתבניות סיליקון מיוחדות לארטיקים (שמגיעות מראש עם מקלות), אבל אפשר גם להשתמש בכוסות חד פעמיות קטנות ובמקלות שקונים בחנויות יצירה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארטיקים

תוספות (אם רוצים)

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הארטיקים ומקפיאים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
  2. מקפלים פנימה חלב מרוכז.
  3. אם רוצים, מוסיפים קפה נמס ואגוזים קצוצים ומקפלים לאיחוד.
  4. משטחים בתבניות סיליקון משומנות לארטיק מגנום, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים לילה.
  5. מצפים בשוקולד: למחרת ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
  6. טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
  7. שומרים במקפיא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מכינה ארטיק “וניל” בציפוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    היי לגרסה פרווה במה אפשר להחליף את החלב המרוכז, אם אפשר? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיכל, אין תחליף קנוי לחלב מרוכז

    Avatar
    רוחה

    אפשר להכין עם קצפת צמחית של ריץ’ במקום שמנת להקצפה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

    Avatar
    דנה זילברמן כהן

    מה הכוונה קצפת רכה?

      Avatar
      מערכת Foody

      להקציף את השמנת 2 דקות, שהיא קצת הופכת לאוורירית אך לא לקצפת יציבה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות