ארנצ’יני פתיתים – כדורים של קסמים לארוחת הערב
מכירים את הארנצ'יני האיטלקי? כדורי האורז המטוגנים והמושלמים? אז כזה רק עם פתיתים שנשארו ושהילדים יטרפו! יעל טל במתכון שאתם חייבים להכין ולהתענג
מכירים את הארנצ'יני האיטלקי? כדורי האורז המטוגנים והמושלמים? אז כזה רק עם פתיתים שנשארו ושהילדים יטרפו! יעל טל במתכון שאתם חייבים להכין ולהתענג
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 470.8 קק״ל 470.8 קק״לפחמימות 46.5 גרם 46.5 גרםשומן 18.9 גרם 18.9 גרםנתרן 542.6 מ״ג 542.6 מ״גחלבון 28.4 גרם 28.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 8.8 גרם 8.8 גרםכולסטרול 323.7 מ״ג 323.7 מ״גסידן 309.6 מ״ג 309.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 123.7 מ״ג 123.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 23 דק׳
-
קלוריות471
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 470.8 קק״ל 470.8 קק״לפחמימות 46.5 גרם 46.5 גרםשומן 18.9 גרם 18.9 גרםנתרן 542.6 מ״ג 542.6 מ״גחלבון 28.4 גרם 28.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 8.8 גרם 8.8 גרםכולסטרול 323.7 מ״ג 323.7 מ״גסידן 309.6 מ״ג 309.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 123.7 מ״ג 123.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
מכירים את הארנצ’יני האיטלקי? כדורי האורז המטוגנים והמושלמים? אז כזה רק עם פתיתים שנשארו ושהילדים יטרפו!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 23 דק׳ | קלוריות 471 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורים
-
1 כוס פתיתים(אם נשארו קצת יותר גם בסדר)
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
-
1 ביצה L
-
שאריות של ירקות מבושלים וקצוצים דק (ברוקולי, עלי תרד, בטטה, קישואים וכו')
-
(לא חובה)
ציפוי
-
(רצוי פנקו)
טיגון
-
או חמניות
אופן הכנה
- מערבבים את הפתיתים, הגבינה, הביצה והירקות (אם יש) טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. מכדררים לכדורים ומועכים קצת כדי שיתגבשו (כדורים קצת יותר קטנים מכדור פינג פונג).
- מצפים את הכדורים בפירורי הלחם.
- מחממים שמן במחבת (עמוק של כ-1.5 ס”מ) ומטגנים את הכדורים בשמן עד הזהבה. מניחים על צלחת עם נייר סופג (לספיגת שאריות השמן) ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים את הפתיתים, הגבינה, הביצה והירקות (אם יש) טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. מכדררים לכדורים ומועכים קצת כדי שיתגבשו (כדורים קצת יותר קטנים מכדור פינג פונג).
- מצפים את הכדורים בפירורי הלחם.
- מחממים שמן במחבת (עמוק של כ-1.5 ס”מ) ומטגנים את הכדורים בשמן עד הזהבה. מניחים על צלחת עם נייר סופג (לספיגת שאריות השמן) ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצא מעולה!!! הנכדים טרפו וביקשו עוד!!!!
רעיון משוגע!!! יצא מצוייין