ארנצ’יני ריזוטו: כדורי אורז וגבינה ממכרים

ארנצ'יני ריזוטו - כדורי אורז וגבינה מצופים בפירורי לחם ומטוגנים בשמן עמוק. מעדן פריך וממכר שאי אפשר לעמוד בפניו!
ארנצ'יני ריזוטו - כדורי אורז וגבינה מצופים בפירורי לחם ומטוגנים בשמן עמוק. מעדן פריך וממכר שאי אפשר לעמוד בפניו!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    84
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.3 קק״ל 1264.9 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 176.7 גרם
    סוכר 1.9 גרם 28.1 גרם
    שומן 2.3 גרם 34.2 גרם
    נתרן 583.4 מ״ג 8751.6 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 3.9 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 656.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    84
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.3 קק״ל 1264.9 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 176.7 גרם
    סוכר 1.9 גרם 28.1 גרם
    שומן 2.3 גרם 34.2 גרם
    נתרן 583.4 מ״ג 8751.6 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 15.6 גרם
    כולסטרול 3.9 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 656.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל דק ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית. 
  2. כשהבצל מזהיב מוסיפים את המים, התימין והמלח ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית במשך כ-15 דקות, עד שהאורז רך וסמיך כמו דייסה.
  4. מוסיפים את רוטב העגבניות וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהריזוטו אדום.
  5. מצננים את הריזוטו במקרר במשך כחצי שעה.
  6. לוקחים כף גדושה של ריזוטו ומשטחים על כף היד כמו פיתה קטנה. מניחים במרכז מעט מוצרלה (או כל גבינה שאתם אוהבים) ומקפלים את קצוות הריזוטו לכדור קטן בגודל של כדור פינג פונג.
  7. מצפים היטב בפירורי לחם ומטגנים בשמן קנולה עמוק ולוהט במשך כ-2 דקות עד שהארנצ’יני שחום.
  8. מעבירים מיד לקערת הגשה ואוכלים.

    ארנצ'יני אורז וגבינה 2
    כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי גבינה. מעדן ממכר! צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארנצ’יני ריזוטו: כדורי אורז וגבינה ממכרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יפית תובל

    היי רותם!! ניתן להכין יום קודם ולטגן למחרת ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין עד סעיף 6 (כולל) ואז לבצע את הסעיפים לאחר מכן ביום למחרת! עדכני איך יצא!

    Avatar
    רחלי

    האם אפשר לשמור את זה במקרר יומיים ולחמם שוב לפני הגשה?

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ שלא, הארנצ’יני הכי טעימים כשהם טריים מיד אחרי הטיגון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות