באונטי ביתי! חטיף מושלם לנשנושים בטעמי קוקוס ושוקולד

חטיף קוקוס כשר לפסח בסגנון באונטי! החטיף המושלם לחובבי הקוקוס בגרסה הביתית והכי קלילה שיש להכנה, רוצו לנסות
חטיף קוקוס כשר לפסח בסגנון באונטי! החטיף המושלם לחובבי הקוקוס בגרסה הביתית והכי קלילה שיש להכנה, רוצו לנסות
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.0 קק״ל 6227.4 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 365.6 גרם
    שומן 41.0 גרם 492.1 גרם
    נתרן 35.2 מ״ג 422.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 89.6 גרם
    שומן רווי 33.2 גרם 397.8 גרם
    כולסטרול 4.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    סידן 58.8 מ״ג 705.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 40.9 מ״ג
    אשלגן 472.0 מ״ג 5664.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.0 קק״ל 6227.4 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 365.6 גרם
    שומן 41.0 גרם 492.1 גרם
    נתרן 35.2 מ״ג 422.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 89.6 גרם
    שומן רווי 33.2 גרם 397.8 גרם
    כולסטרול 4.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    סידן 58.8 מ״ג 705.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 40.9 מ״ג
    אשלגן 472.0 מ״ג 5664.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    סגור

למי שרוצה פחות לקנות ויותר לדעת איזה חומרים יש באוכל שלו, זה מתכון מושלם! במקום לקנות באונטי, פשוט נכין גרסה ביתית וסופר קלילה להכנה! אפשר לעשות שינויים קלים במתכון כדי ליצור באונטי טבעוניים, כך או כך הוא מושלם וחובה לנסות אם אתם אוהבים קוקוס!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מסה קוקוס

ציפוי


אופן הכנה

  1. מניחים בסיר קרם קוקוס ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים להבה ומוסיפים את השוקולד הלבן. מערבבים עד שהשוקולד נמס.
  3. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה ומצננים צינון מלא.
  4. יוצרים עיגולים או מלבנים בעזרת ידיים רטובות מעט ומכניסים למקפיא לשעה.
  5. מניחים בקערית את השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל בפולסים.
  6. טובלים את חטיף הקוקוס ומניחים על נייר אפייה משומן קלות. מכניסים למקפיא לשעה נוספת.
  7. ניתן לקשט בסוכריות/שוקולד חלב/לבן ממומס.

    באונטי. צילום: ענת אלישע
    באונטי. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
באונטי ביתי! חטיף מושלם לנשנושים בטעמי קוקוס ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    כהן חביבה

    ראיתי את המעדן הזה ישר לקחתי מתכון להכין לשבת יאמי אלופה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות