ביג אין ג’פאן: מרק מיסו עשיר עם עוף

מרק מיסו יפני עם עוף, אצות וואקמה, אטריות שעועית ופטריות שיטאקה. מרק שהוא חגיגה של טעמים אסייתיים, המהווה ארוחה שלמה לכל המשפחה!
מרק מיסו יפני עם עוף, אצות וואקמה, אטריות שעועית ופטריות שיטאקה. מרק שהוא חגיגה של טעמים אסייתיים, המהווה ארוחה שלמה לכל המשפחה!
  • שירי עמית
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.8 קק״ל 2613.8 קק״ל
    פחמימות 65.0 גרם 325.2 גרם
    שומן 58.6 גרם 293.0 גרם
    נתרן 1055.0 מ״ג 5274.8 מ״ג
    חלבון 30.0 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    סידן 30.7 מ״ג 153.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 501.8 מ״ג 2509.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.8 קק״ל 2613.8 קק״ל
    פחמימות 65.0 גרם 325.2 גרם
    שומן 58.6 גרם 293.0 גרם
    נתרן 1055.0 מ״ג 5274.8 מ״ג
    חלבון 30.0 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    סידן 30.7 מ״ג 153.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 501.8 מ״ג 2509.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

השריית חזה העוף

בישול חזה העוף


אופן הכנה

  1. מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את השום והג’ינג’ר.
  2. מוסיפים 2 כוסות ציר עוף או מים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים גם את המיסו והשיטאקה, מערבבים ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית.
  4. בשלב זה מוסיפים את האצות ואת הבאק צ’וי, הנבטים, מלח, פלפל, צ’ילי, וממשיכים לבשל על אש בינונית במשך 10 דקות נוספות לאיחוד והיווצרות טעמים.
  5. מכינים את חזה העוף: מערבבים בקערה את חומרי המרינדה, הקורנפלור, הסויה ושמן השומשום.
  6. משרים את חזה העוף במרינדה במשך 60 דקות לפחות.
  7. בסיר קטן מרתיחים כוס מים, מוסיפים רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז, וכן את השום והג’ינגר. דואגים שהנוזלים יכסו את העוף ואם צריך מוסיפים מים.
  8. מביאים לרתיחה ומוסיפים את חזה העוף בשלמותו לבעבוע עדין במשך 15 דקות.
  9. מכבים את האש ומשאירים את העוף בסיר במשך 15 דקות נוספות לספיגת טעמים טעמים.
  10. לפני הבישול שוברים את האטריות ומבשלים אותם במים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים לכל קערת מרק בסיום.
  11. מרכיבים את המנה: מוזגים את המרק והירקות לקעריות.
  12. מניחים בכל קערה כף אטריות שעועית מבושלות.
  13. מוציאים את חזה העוף מהסיר, פורסים אותו לרצועות ומניחים בקערת המרק.
  14. מפזרים מעט ירוקים קצוצים (איזה שיש לכם) וצ’ילי טרי.

    מרק מיסו עם עוף1
    מרק מיסו עם עוף. צילום: שירי עמית

עוד מתכונים של מרק שאתם חייבים לנסות:
ביג אין ג’פאן: מרק מיסו עשיר עם עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות