ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל

ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי מהמטבח הצרפתי. ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל. קינוח עשיר וחגיגי במרקמים שונים שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי מהמטבח הצרפתי. ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל. קינוח עשיר וחגיגי במרקמים שונים שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    838
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 837.9 קק״ל 3351.8 קק״ל
    פחמימות 172.7 גרם 690.8 גרם
    שומן 13.0 גרם 51.8 גרם
    נתרן 105.5 מ״ג 422.0 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 325.4 מ״ג 1301.7 מ״ג
    סידן 231.1 מ״ג 924.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 274.4 מ״ג 1097.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    838
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 837.9 קק״ל 3351.8 קק״ל
    פחמימות 172.7 גרם 690.8 גרם
    שומן 13.0 גרם 51.8 גרם
    נתרן 105.5 מ״ג 422.0 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 325.4 מ״ג 1301.7 מ״ג
    סידן 231.1 מ״ג 924.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 274.4 מ״ג 1097.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב וניל

קרמל

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים תוך הוספה איטית והדרגתית של הסוכר.
  3. מקציפים עד שהקצף יציב ורק אז מוסיפים את הוניל וקליפת הלימון.
  4. את הקצף מכניסים לתנור בצורת גושים משוננים ואופים 15 דקות.
  5. מכינים את הרוטב: שמים במיקסר המבשל את החלב הקר והווניל ומחממים ל-180 מעלות.
  6. מערבבים את החלמונים, סוכר לתערובת אחידה.
  7. מוסיפים למיקסר ומבשלים על 70 מעלות עד להסמכה.
  8. מבשלים את כל חומרי הקרמל עד שהוא מגיע לקרם בצבע ענבר.
  9. שמים בצלחות הגשה קרם וניל, שמים על כל אחד 2 גושי קצף אפויים ויוצקים מעל קרמל ומפזרים ברס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות