בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    747
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.3 קק״ל 747.3 קק״ל
    פחמימות 52.8 גרם 52.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 20.7 גרם
    נתרן 141.2 מ״ג 141.2 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 36.4 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 884.2 מ״ג 884.2 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 5830.5 מ״ג 5830.5 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    747
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.3 קק״ל 747.3 קק״ל
    פחמימות 52.8 גרם 52.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 20.7 גרם
    נתרן 141.2 מ״ג 141.2 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 36.4 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 884.2 מ״ג 884.2 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 5830.5 מ״ג 5830.5 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפלטים את הפרידה, חותכים כל פילה ל-2-4 חתיכות ושומרים בקירור.
  2. מכינים ציר: מעצמות הדג מכינים ציר, מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את השאלוט, הגזר והסלרי כשהם פרוסים ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים את עצמות הדגים וממשיכים לטגן 2-3 דקות. מוסיפים את היין ומכסים במים, מוסיפים את הפטרוזיליה, התימין, עלה הדפנה וכוכב האניס ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-15 דקות ומסננים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    כוכבית שריון

    האם הציר הוא גם המרק איךמגדילים את כמות המרק שעדיין ישאר טעמו.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי כוכבית, לא בטוחים שהבנו את כוונתך. המרק הוא הציר (לאחר סינון). אם תרצי להכין כמות גדולה יותר, תגדילי את כמויות המצרכים. תוכלי לראות מעל רשימת המצרכים שכתוב “בחרו כמות מנות” – שני מ-1 ל-2 ותראי שהכמויות גדלות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות