בראוניז שוקולד רכים ללא גלוטן עם פטנט שיגרום לכם להסמיק…

איך מכינים בראוניז שוקולד בלי שמן ובלי גלוטן? תמר שילון מפתיעה במתכון בריא ומקורי של בראוניז שוקולד רכים ואווריריים. והסוד? משתמשים בסלק טחון בבלילה
איך מכינים בראוניז שוקולד בלי שמן ובלי גלוטן? תמר שילון מפתיעה במתכון בריא ומקורי של בראוניז שוקולד רכים ואווריריים. והסוד? משתמשים בסלק טחון בבלילה
  • תמר שילון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    72
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.6 קק״ל 1145.4 קק״ל
    פחמימות 10.3 גרם 164.4 גרם
    שומן 3.1 גרם 49.5 גרם
    נתרן 32.4 מ״ג 519.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 15.7 מ״ג 251.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 135.6 מ״ג 2169.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    72
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.6 קק״ל 1145.4 קק״ל
    פחמימות 10.3 גרם 164.4 גרם
    שומן 3.1 גרם 49.5 גרם
    נתרן 32.4 מ״ג 519.0 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 15.7 מ״ג 251.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 135.6 מ״ג 2169.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת רטובים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית 20X20 בנייר אפייה ומשמנים קלות.
  2. מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה למעט השוקולד צ’יפס.
  3. מכינים פירה סלק: קולפים את הסלקים ומבשלים במים עד שהם רכים מאוד. מסננים.
  4. טוחנים את הסלקים במעבד מזון למחית חלקה.
  5. בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים הרטובים.
  6. מוסיפים את היבשים לרטובים ומקפלים יחד בעזרת לקקן.
  7. בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס ב-3 פולסים של 30 שניות. מערבבים בין חימום לחימום. מוסיפים את השוקולד המומס לבלילה.
  8. מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה המשומנת. בשלב זה ניתן לפזר 1/4 כוס שוקולד צ’יפס מעל.
  9. אופים במשך 18-21 דקות - תלוי עד כמה בא לכם שהבראוניז יהיו רטובים. מצננים וחותכים לריבועים.

הערות

  • אם רוצים לחסוך זמן, אפשר להשתמש בסלקים מבושלים בוואקום שניתן לרכוש בסופרמרקט
  • במקום לפזר את השוקולד צ'יפס למעלה לפני האפייה, אפשר להמיס שוקולד צ'יפס לבן במיקרוגל ולזלף פסים על הבראוניז אחרי שהצטננו מעט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד רכים ללא גלוטן עם פטנט שיגרום לכם להסמיק…

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעל תורג'מן

    תכתבו אם זה יוצא טעים…………

    Avatar
    נתנאלה

    איזה יופי של מתכון! מכינה אותו היום לבת ליום ההולדת! זה נראה מושלם

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות