בראנץ’ לאלופים: סירות אבוקדו עם ביצים אפויות

אם אתם מארחים בשבת ורוצים להכין מנה שהאורחים לא ישכחו, זה בדיוק המתכון בשבילכם. סירות אבוקדו עם ביצים אפויות שמכינים בעשר דקות
אם אתם מארחים בשבת ורוצים להכין מנה שהאורחים לא ישכחו, זה בדיוק המתכון בשבילכם. סירות אבוקדו עם ביצים אפויות שמכינים בעשר דקות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.3 קק״ל 488.7 קק״ל
    פחמימות 31.9 גרם 63.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 22.3 גרם
    נתרן 880.3 מ״ג 1760.7 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 107.8 מ״ג 215.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 446.9 מ״ג 893.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.3 קק״ל 488.7 קק״ל
    פחמימות 31.9 גרם 63.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 22.3 גרם
    נתרן 880.3 מ״ג 1760.7 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 107.8 מ״ג 215.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 446.9 מ״ג 893.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

אם בא לכם להרשים חברים ו/או משפחה בבראנץ’ של שבת, זו בדיוק הדרך לעשות זאת!

מנה מרשימה ומופלאה, גם בריאה וצבעונית, של אבוקדו (שעכשיו נמצא בשיא תפארתו בשווקים), ביצים, ירקות ופיתות קלויות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אבוקדו

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מכינים את האבוקדו: חוצים את האבוקדו לאורכו ומגלענים (גודל החור שנותר אחרי הוצאת הגרעין צריך להיות בגודל של כף, אם החור קטן יותר יש להוציא מעט מבשר האבוקדו ולהרחיבו).
  3. עוטפים את תחתית חצאי האבוקדו בנייר כסף כדי לייצב את האבוקדו על תבנית האפייה (למניעת תזוזה בזמן האפייה ובשביל שהביצה לא תיזל ממנו).
  4. שוברים ביצה אחת לקערה ומעבירים בזהירות לתוך “החור” שבאבוקדו. חוזרים על הפעולה עם החצי השני של האבוקדו.
  5. מתבלים את הביצה במעט מלח ופלפל מלמעלה, מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות עד שהחלבון אפוי.
  6. מגישים את המנה: מניחים את חצאי האבוקדו על צלחת הגשה ומגישים לצד עגבנייה טרייה קצוצה, בצל ירוק ופיתות קלויות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראנץ’ לאלופים: סירות אבוקדו עם ביצים אפויות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות