ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג’, תפוחים ודבש

יעל טל עם מתכון טעים ומהיר של ברוסקטת גבינה ותפוחים. תחליף בריא למתאבן המושלם לארוח, שאפשר להגיש כנשנוש בערב או כפתיח בארוחת החג
יעל טל עם מתכון טעים ומהיר של ברוסקטת גבינה ותפוחים. תחליף בריא למתאבן המושלם לארוח, שאפשר להגיש כנשנוש בערב או כפתיח בארוחת החג
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.8 קק״ל 857.6 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 57.7 גרם
    שומן 5.8 גרם 58.5 גרם
    נתרן 112.4 מ״ג 1124.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.1 מ״ג 301.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 72.4 מ״ג 723.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.8 קק״ל 857.6 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 57.7 גרם
    שומן 5.8 גרם 58.5 גרם
    נתרן 112.4 מ״ג 1124.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.1 מ״ג 301.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 72.4 מ״ג 723.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מורחים בעזרת מברשת את החמאה המומסת על פרוסות הלחם, מניחים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-5 דקות (עד שהלחם קלוי לטעמכם).
  3. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מפזרים על כל פרוסה 2-3 גרגרי מלח אטלנטי.
  4. יוצקים קוטג’ על כל אחת מהפרוסות (כמה שאוהבים).
  5. חותכים את התפוח לרבעים. מוציאים את הליבה והגרעינים ופורסים דק כל רבע תפוח.
  6. מניחים על הקוטג’ 3 פרוסות דקות של תפוח ומפזרים שברי שקדים.
  7. מזלפים על כל פרוסה (עם קוטג’, תפוח ושקדים) דבש בנדיבות ומסדרים על גבי צלחת הגשה.

    ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג', תפוחים ודבש.
    ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג’, תפוחים ודבש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג’, תפוחים ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות