מנת דגים חגיגית לשולחן החג בקלי קלות!

משה שגב מכין מנת דגים חגיגית לשולחן החג בקלי קלות, מנה של דג בשרני ועסיסי ממולא בעשבי תיבול שמכינים בצ'יק והיא בסופו של דבר המנה הכי מרשימה בשולחן
משה שגב מכין מנת דגים חגיגית לשולחן החג בקלי קלות, מנה של דג בשרני ועסיסי ממולא בעשבי תיבול שמכינים בצ'יק והיא בסופו של דבר המנה הכי מרשימה בשולחן
  • משה שגב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 448.8 קק״ל 2243.9 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 97.3 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.6 גרם
    נתרן 1210.2 מ״ג 6050.8 מ״ג
    חלבון 54.0 גרם 269.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 120.4 מ״ג 602.0 מ״ג
    סידן 120.0 מ״ג 599.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 1761.8 מ״ג 8809.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 448.8 קק״ל 2243.9 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 97.3 גרם
    שומן 14.5 גרם 72.6 גרם
    נתרן 1210.2 מ״ג 6050.8 מ״ג
    חלבון 54.0 גרם 269.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 120.4 מ״ג 602.0 מ״ג
    סידן 120.0 מ״ג 599.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 1761.8 מ״ג 8809.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. את הדגים השלמים חותכים וחורצים, חתך אחד בחלק העבה על מנת שהחום יחדור פנימה.
  3. מכניסים לבטן הדג את צמחי התבלין הטריים.
  4. על תבנית אפייה מניחים נייר אפייה ומניחים את כל הירקות החתוכים ואת הדגים מניחים ביניהם. יוצקים מעל שמן זית, מוסיפים את המים ומתבלים במלח גס.
  5. מכסים בצורה הרמטית את הדגים עם נייר אלומיניום ומכניסים לתנור החם למשך 25 דקות.
  6. רגע לפני ההגשה מעבירים את התנור החם לפעולת טורבו גריל עליון ומכניסים את התבנית ללא הכיסוי. משזפים את הדגים כמה דקות ומוציאים החוצה ברגע שהם בגוון חום זהוב ומגרה.
  7. מגישים לצד לימונים טריים למרכז השולחן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנת דגים חגיגית לשולחן החג בקלי קלות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אבל אפשר לבקש שיפלטו לך ויוציאו עצמות.

    Avatar
    נופר

    יצא לי פשוט נפלא! אין על דג שלם.טעים בריא ומזין

    Avatar
    שוש

    הייתי חייבת לספר לכם שהיה מצויין! הכנתי ביום שישי ויצא פשוט מעדן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות