דג על האש של קאיד עבאסי מכרמיאל “דגי הקיבוצים”

ארוחה קלילה, מזינה והכי טעימה שיש! דג שלם צלוי על האש, מתובל בשמן זית, שום ותערובת תבלינים. מנגל חם ועשר דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת
ארוחה קלילה, מזינה והכי טעימה שיש! דג שלם צלוי על האש, מתובל בשמן זית, שום ותערובת תבלינים. מנגל חם ועשר דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    729
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 729.0 קק״ל 729.0 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 8.6 גרם
    שומן 62.4 גרם 62.4 גרם
    נתרן 3478.4 מ״ג 3478.4 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 35.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 77.4 מ״ג 77.4 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 29.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 744.0 מ״ג 744.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    729
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 729.0 קק״ל 729.0 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 8.6 גרם
    שומן 62.4 גרם 62.4 גרם
    נתרן 3478.4 מ״ג 3478.4 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 35.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 77.4 מ״ג 77.4 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 29.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 744.0 מ״ג 744.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מצרכי תערובת התבלינים בקערה.
  2. מעסים את הדג בתערובת התבלינים והשמן זית היטב, מבפנים ומבחוץ (אפשר גם להכין את הדגים מראש ולהניח במקרר).
  3. מחממים גריל. טיפ זהב! כדי לשמור על אש נמוכה וכדי שהדגים לא ישרפו, מפזרים מלח על הגחלים.
  4. צולים את הדג מ-2 צדדיו בערך 4-5 דקות לכל צד (תלוי בגודל הדג).
  5. מגישים עם לימון וירקות חתוכים ועדיף לאכול עם הידיים.

    ברמונדי על האש. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    דג על האש. צילום: עמית טרפוצ’ניק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג על האש של קאיד עבאסי מכרמיאל “דגי הקיבוצים”

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות