גולאש עוף הונגרי עם תפוחי אדמה

ארוחת שישי מתקרבת ולא יודעים מה לבשל? נסו להכין גולאש עוף הונגרי, תבשיל עוף עסיסי ופיקנטי עם תפוחי אדמה, ירקות והמון פפריקה מתוקה
ארוחת שישי מתקרבת ולא יודעים מה לבשל? נסו להכין גולאש עוף הונגרי, תבשיל עוף עסיסי ופיקנטי עם תפוחי אדמה, ירקות והמון פפריקה מתוקה
  • עז תלם
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    688
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 688.4 קק״ל 2753.4 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 175.0 גרם
    שומן 23.7 גרם 95.0 גרם
    נתרן 1697.3 מ״ג 6789.3 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 260.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.8 גרם
    כולסטרול 199.4 מ״ג 797.6 מ״ג
    סידן 105.4 מ״ג 421.7 מ״ג
    ברזל 93.6 מ״ג 374.6 מ״ג
    אשלגן 1715.0 מ״ג 6860.0 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    688
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 688.4 קק״ל 2753.4 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 175.0 גרם
    שומן 23.7 גרם 95.0 גרם
    נתרן 1697.3 מ״ג 6789.3 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 260.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.8 גרם
    כולסטרול 199.4 מ״ג 797.6 מ״ג
    סידן 105.4 מ״ג 421.7 מ״ג
    ברזל 93.6 מ״ג 374.6 מ״ג
    אשלגן 1715.0 מ״ג 6860.0 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הפלפל האדום, הבצל, הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות לקוביות בינוניות.
  2. בסיר רחב מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. מוסיפים את ירכי העוף ומשחימים מכל הצדדים (בערך כ-2 דקות מכל צד). מוציאים ושומרים בצד.
  3. מוסיפים לסיר את הירקות, למעט העגבניות ותפוחי האדמה, ומטגנים תוך כדי בחישה כ-5 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, פלפל הצ’יפוטלה ברוטב עגבניות, מלח ופלפל וממשיכים לטגן כ-2 דקות. בעזרת הכף מועכים מעט את הצ’יפוטלה.
  5. מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות, רוטב הסויה וקוביות תפוחי האדמה, ומחזירים פנימה את הכרעיים המושחמות. מוסיפים מים קרים עד גובה המרכיבים.
  6. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-90 דקות, או עד שהעוף רך. טועמים ומתקנים את התיבול לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גולאש עוף הונגרי עם תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    שרית אוחיון

    תודה רבה זה מתאים לי לפסח ,.בעלי הונגרי ☺️

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות