אהרוני חוגג את העונה האדומה עם גלידת יוגורט תותים תוצרת בית

השף ישראל אהרוני מלמד להכין גלידה מהירה וטעימה תוצרת בית על בסיס יוגורט, פטל קפוא ודבש, בתוספת תותים טריים
השף ישראל אהרוני מלמד להכין גלידה מהירה וטעימה תוצרת בית על בסיס יוגורט, פטל קפוא ודבש, בתוספת תותים טריים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.0 קק״ל 447.9 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 81.4 גרם
    שומן 2.0 גרם 8.0 גרם
    נתרן 55.8 מ״ג 223.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 112.4 מ״ג 449.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 110.4 מ״ג 441.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.0 קק״ל 447.9 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 81.4 גרם
    שומן 2.0 גרם 8.0 גרם
    נתרן 55.8 מ״ג 223.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 112.4 מ״ג 449.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 110.4 מ״ג 441.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה


אופן הכנה

  1. קוצצים את הג’ינג’ר. חוצים את התותים.
  2. מניחים את הפטל, הדבש, היוגורט והג’ינג’ר בקערת מעבד המזון ומרסקים למרקם אחיד. מניחים בכלי אטום ומקפיאים.
  3. משרים את התותים בתערובת הליקר והסוכר.
  4. מחחלקים את הגלידה ל-4 גביעים, מניחים מעל את התותים והנענע ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אהרוני חוגג את העונה האדומה עם גלידת יוגורט תותים תוצרת בית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Dorin Marmelshtein

    אין על המתכונים של אהרוני תמיד יוצא פצצה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות